.

Pitulungan Paling Dhuwur ing Pinggir dalan Nalika Mangsa Adhem: Nguatake Batere & Kunci Mobil!

Srengenge X

Sajrone musim salju, akeh driver sing kudu menehi paling ora sapisan nganggo batere mobil mati utawa ora ana kendharaan. 

Batere.

Baterai mobil sensitif banget karo suhu sing adhem lan bisa dibuwang luwih cepet, umume amarga kerusakan saka panas, ing musim panas. Digabungake karo kelimpahan sistem elektronik sing mlaku sanajan mobil mati (komputer, sistem keamanan, pangisi daya sing lali dilalekake, malah kamera video sing terus direkam sawise ngunci mobil, lampu kubah lali, lsp), batere mobil duwe kecenderungan kanggo mati kanthi cepet ing suhu sub-nol. Apa kita bisa terus nyegah batere baterai ing hawa adhem? Pancen! Pilihan sing paling apik yaiku nyambungake batere mobil menyang pangisi daya baterai (perawatan) sawise sampeyan nyetir mobil kanthi sewengi. Kajaba iku, mesthi priksa manawa kabeh output daya sing ora perlu (pangisi daya telpon, lampu depan, lampu kubah, lampu kaca, kamera lan "gadget" liyane sing padha ora ana ing mobil.

Kadhangkala, apa wae sing ditindakake, kita esuk-esuk nyoba nggunakake mobil maneh, lan kita ngerti yen batere wis mati, sanajan kita nindakake kabeh kanthi nggunakake buku! Ing kasus iki, sampeyan butuh mobil wiwitan (dorongan batere, dorongan mobil).

A start jump mobil (aka nambah batere, ngedongkrak mobil) yaiku proses njupuk tenaga saka kendaraan liyane, utawa sumber listrik (biasane 12V, sing dirancang khusus kanggo mbantu miwiti kendaraan), uga dikenal kanthi jeneng "booster pack. Nanging, prosese ora gampang kaya mung kabel-kabel sing dipasang batere mobil, lan mobil bakal diwiwiti. Gumantung saka sepele batere mobil sampeyan, persyaratan khusus kanggo mlumpat mobil lan faktor liyane kayata masalah kobongan, masalah mesin, lsp. upaya kanggo nambah kendharaan bisa uga durung sukses . Polaritas uga penting banget ing proses mlumpat mobil, mesthi priksa manawa kabel wis disambungake kanthi bener, kenceng, lan kontak kasebut. Selalu konsultasi karo manual pamilik sampeyan lan yen sampeyan ora yakin, hubungi profesional layanan ngedongkrak batere kanggo mbukak kendaraan sampeyan.

Kunci Kendaraan.

Kunci mobil, nalika wulan adhem, biasane padha gandhengan karo baterai mobil sing mati. Amarga ora kabeh mobil duwe kunci lan kunci manual (sawetara kendaraan anyar mung kunci elektronik sing bisa diakses mung jarak jauh), utawa sawetara driver sing salah nyelehake kunci mobil mung nggunakake remot / fob kanggo kenyamanan, batere sing mati bakal nyebabake ora bisa mbukak kunci mobil. Ing kene kasusahan dadi rumit, lan ora mung mbutuhake a ngedongkrak mobil, nanging sing duwe pengalaman juru kunci mobil kanggo mbukak kunci kendaraan sampeyan.

Alesan liyane nalika driver nyopir awake dhewe metu saka mobil yaiku upaya "pemanasan" mobil lan nutup lawang kabeh sawise ninggalake mobil, ngaktifake fitur kunci otomatis nalika tombol kiwa ing mobil

Sajrone wulan mangsa, kita nampa luwih akeh panggilan kanggo telpon layanan ngedongkrak batere lan layanan kunci mobil. Kanggo mbantu para sopir ing Durham Region, ON, Toronto Timur lan Markham - Stouffville, kita nyuda tarif layanan kanggo nggawe layanan luwih gampang diakses. 

.