.

Spesifikasi Torsi Mitsubishi Lug Nut

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Mitsubishi Lug Nut, Kabeh Model

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Mitsubishi, kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman. Ing Chart Mitsubishi Wheel Lug Nut Torsi sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Mitsubishi kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Mitsubishi Lug Nut Torsi

nggawe model Trim Range taun Torque

MITSUBISHI

3000GT KABEH / VR4 KOPI 1991 - 1999 100 lb-ft
CORDIA KABEH / L / LS 1985 - 1988 80 lb-ft
DIAMANTE SEMUA / SEDAN 1992 - 2004 80 lb-ft
ECLIPSE ALL / BASA 1990 - 1999 100 lb-ft
ECLIPSE KABEH / GS 2000 - 2012 80 lb-ft
ECLIPSE SPYDER 17-INCH / GS / GT 2007 - 2012 80 lb-ft
Pungkasan 17-inci / KABEH 2004 - 2011 80 lb-ft
EXPO KABEH / KABEH 1992 - 1995 80 lb-ft
GANTI 14 "BASA / KABEH 1985 - 2012 80 lb-ft
aku-MIEV 15 "BASA / ES 2018 - 2018 Waca manual pemilik lb-ft
aku-MIEV 15 "BASE / ES / SE 2012 - 2016 80 lb-ft
NGLUNCUR SEDAN / ES 2002 - 2018 80 lb-ft
LANCER SPORTBCK 18 "BASA / GTS 2010 - 2014 80 lb-ft
KESEHATAN 14 "BASA / ES 2018 - 2018 Waca manual pemilik lb-ft
KESEHATAN KABEH / BASA / L / M 1985 - 2018 80 lb-ft
MONTERO KABEH / KABEH 1985 - 2006 85 lb-ft
MONTERO 15 "BASE / LS / RS / SR 1995 - 1999 90 lb-ft
OLAHRAGA MONTERO 15 "BASA / ES 2001 - 2004 85 lb-ft
Wong njaba 2WD / LS / XLS 2003 - 2016 80 lb-ft
OLAHRAGA LAUT 16 "BASA / ES 2011 - 2016 80 lb-ft
JUPUK KABEH / 4WD 1988 - 1995 100 lb-ft
PRECIS KABEH / BASA / LS / RS 1987 - 1994 70 lb-ft
RAIDER ALL CABS / 265 / 70R16 2006 - 2009 135 lb-ft
SIGMA KABEH / V6 1989 - 1990 80 lb-ft
STARION 2 / PINTU / ES 1983 - 1989 80 lb-ft
TREDIA KABEH / KABEH 1984 - 1988 80 lb-ft
VAN / WAGON KABEH / KABEH 1987 - 1990 100 lb-ft

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Kapan nyopot lan masang rodha ing kendaraan sampeyan, tansah tindakake pandhuan umum iki, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.