.

Spesifikasi Torsi Kacang Kacang Mazda Lug

Danny Sparky

Spesifikasi Torsi Kacang Kacang Mazda Lug, Kabeh Model

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Mazda, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman. Ing Grafik Torsi Kacang Lug Roda Mazda sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Mazda kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Torsi Kacang Mazda Lug

nggawe model Trim Range taun Torque

MAZDA

2 5-PINTU / KABEH 2011 - 2015 90 ft-lbs
3 5-PINTU 17 "TOKO BASE / S GRD 2012 - 2016 85 ft-lbs
3 S-SPORT / 4-PINTU 2010 - 2012 85 ft-lbs
3 17-INCI / S SEDAN 2004 - 2009 90 ft-lbs
3 SEDAN 17 "TOKO BASE / S GRD 2012 - 2016 85 ft-lbs
323 13 "BASA / BASA 1986 - 1994 85 ft-lbs
5 17-INCH- / KABEH 2006 - 2015 90 ft-lbs
6 TURONGGO / S 2009 - 2018 80 ft-lbs
6 16-INCH / I 2003 - 2008 90 ft-lbs
626 14 "BASE / BASE / GT 1983 - 2002 85 ft-lbs
929 15 "BASE / SEDAN 1988 - 1995 85 ft-lbs
B2200 KABEH / PICK-UP 1986 - 1993 100 ft-lbs
B2300 2WD OPT / PICK-UP 1994 - 2009 100 ft-lbs
B2500 14 "BASE / PICK-UP 1998 - 2001 100 ft-lbs
B2600 2WD / PICK-UP 1987 - 1993 100 ft-lbs
B3000 2WD / PICK-UP 1994 - 2007 100 ft-lbs
B4000 BASA / 2WD 1994 - 2009 100 ft-lbs
CX-3 18 "TOKO BASE / GRAND 2016 - 2018 110 ft-lbs
CX-5 17 "BASE / SPORT 2013 - 2017 90 ft-lbs
CX-7 18-INCH / KABEH FWD 2007 - 2012 90 ft-lbs
CX-9 18 "BASA / BASA 2016 - 2018 105 ft-lbs
CX-9 18-INCH / KABEH AWD 2007 - 2015 90 ft-lbs
GLC KABEH / KABEH 1983 - 1986 85 ft-lbs
MIATA 2 / DR 1990 - 2015 85 ft-lbs
MX-5 MIATA TOURING SPORT / GRAND 2016 - 2017 105 ft-lbs
MX-5 MIATA TOURING SPORT / GRAND 2018 - 2019 110 ft-lbs
MILLENIA KABEH / S 1995 - 2002 90 ft-lbs
MPV 14 "BASA / 2WD 1989 - 2006 85 ft-lbs
MX-3 KABEH / BASE / 4-CYL 1992 - 1996 85 ft-lbs
MX-6 14 "BASA / BASA 1988 - 1997 85 ft-lbs
NAVAJO ALL / 235 / 75R15 1991 - 1994 100 ft-lbs
PROTEKSI 5 KABEH / WAGON 2002 - 2003 85 ft-lbs
KANGGO KABEH / 4WD 1990 - 2003 85 ft-lbs
RX-7 KABEH / S / GS / GSL 1979 - 1995 85 ft-lbs
RX-8 18-INCI / 6-KECEPATAN 2004 - 2011 85 ft-lbs
TRIBUT 2WD / DX 2001 - 2011 100 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.