.

Grafik Torsi Lug Wheel Rod Maybach

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Maybach, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Maybach, penting kanggo ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Bagan Pengaturan Torsi Lug Wheel Maybach

nggawe model Trim Range taun Torque

MAYBACH

57 SEMUA / SEDAN 2003 - 2007 110 ft-lbs
57S AMG / SEDAN 2006 - 2007 110 ft-lbs
62 SEMUA / SEDAN 2003 - 2007 110 ft-lbs
.