.

Bagan Torsi Lug Roda Maserati

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Maserati, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Maserati sampeyan, penting kanggo ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Bagan Pangaturan Torsi Lug Roda Maserati

nggawe model Trim Range taun Torque

MASERATI

BITURBO SEMUA / COUPE 1984 - 1989 75 ft-lbs
CUP KABEH / GT / CAMBIO 2002 - 2006 75 ft-lbs
GHIBLI 18 "BASA / SQ4 2014 - 2018 90 ft-lbs
GRAN OLAHRAGA SEMUA / COUPE 2005 - 2006 75 ft-lbs
GRANTURISMO 19 "BASE / COUPE / CONV 2008 - 2018 75 ft-lbs
KUATTROPORTE 19-INCI / SEDAN 2005 - 2018 75 ft-lbs
SPYDER ALL / KONSEP 2002 - 2006 75 ft-lbs
.