.

Grafik Torsi Kacang Roda Lotus

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Lotus, kabeh model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Lotus, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis ana diinstal kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Grafik Setelan Torsi Kacang Roda Lotus

nggawe model Trim Range taun Torque

LOTUS

CALIFORNIA BASE / COUPE 2009 - 2009 80 ft-lbs
ELAN 2 PINTU / SE 1990 - 1994 80 ft-lbs
ELISE BASE / COUPE 2004 - 2011 80 ft-lbs
Esprit 2 PINTU / TURBO SE 1990 - 2004 80 ft-lbs
EUROPE 2 DOOR / SEMUA 1969 - 1973 80 ft-lbs
EVORA KABEH / KABEH 2010 - 2017 80 ft-lbs
EXIGE SEMUA / COUPE 2006 - 2011 80 ft-lbs
.