.

Spesifikasi Torsi Kacang Lug Nut

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang Lug Lincoln, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Lincoln, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman. Ing Bagan Torsi Kacang Roda Lincoln sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Lincoln kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Torsi Kacang Lug Nut

nggawe model Trim Range taun Torque

LINCOLN

PENERBIT 2WD / KABEH 2003 - 2005 100 ft-lbs
BLACKWOOD 2WD / KABEH 2001 - 2002 150 ft-lbs
KONTI KABEH / KABEH 1989 - 2002 100 ft-lbs
KONTI FWD / AWD 2017-2018 165 ft-lbs
LS 16-INCH / V6 / V8 2000 - 2006 100 ft-lbs
MARK LT 2WD / 18-INCI 2006 - 2008 150 ft-lbs
MARKAH VII ALL / P215 / 70R15 1986 - 1992 100 ft-lbs
MARKAH VIII KABEH / KABEH 1993 - 1998 100 ft-lbs
MKC 18 "BASA / 2.3L 2015 - 2018 100 ft-lbs
MKS 18 "BASA / KABEH 2009 - 2017 100 ft-lbs
MKT 19 "BASA / KABEH 2010 - 2017 100 ft-lbs
MKX 18-INCH / KABEH FWD 2007 - 2015 100 ft-lbs
MKX 18 "BASA / FWD 2016 - 2018 165 ft-lbs
MKZ SEMUA / SEDAN 2007 - 2016 100 ft-lbs
MKZ SEMUA / SEDAN 2018 - 2018 150 ft-lbs
NAVIGATOR KABEH / 4X2 1998 - 1999 100 ft-lbs
NAVIGATOR KABEH / 4X4 2000 - 2018 150 ft-lbs
NAVIGATOR L 18 "BASA / KABEH 2008 - 2018 150 ft-lbs
MOBIL TOWN 15-inci / KABEH 1985 - 2011 100 ft-lbs
ZEPHYR SEMUA / SEDAN 2006 - 2006 85 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.