.

Sinau Babagan Mobil Hybrid Toyota Ing Kanada

Sparky Express

Amarga yakin manawa ana mung siji solusi listrik sing cocog karo kabeh wong lan kabeh kabutuhan mobilitas, Toyota terus-terusan nandur modal ing macem-macem teknologi listrik sing kabeh nggunakake listrik kanggo mindhah kendharaan kasebut. Dina iki, dheweke nawakake wong Kanada telung macem-macem jinis kendaraan listrik.

Simbol kanggo Kendaraan Listrik Hibrid Toyota

Kendaraan Listrik Hybrid Toyota (HEV)

HEV nggabungake mesin gas karo motor listrik kanggo ngasilake listrik nalika sampeyan lagi nyopir, tegese uga ora perlu dipasang maneh ngisi batere. Toyota Hybrid Electric Vehicles (HEV) nggabungake mesin gas karo motor listrik kanggo ngasilake listrik nalika nyopir. Nalika kendaraan sampeyan lagi obah, Toyota's Hybrid Synergy Drive kanthi mulus, lan kanthi otomatis, milih sumber sing optimal lan campuran tenaga motif.

Miwiti Kendaraan Toyota HEV Sampeyan

Ing kahanan sing paling umum, mung motor listrik sing melu, ngirit bahan bakar lan ngirim torsi cepet kanthi emisi minimal.

Ngecilake lan Ngemehake Kendaraan Toyota HEV

Motor listrik njupuk alih. Sistem pengereman regeneratif ngonversi energi pengereman dadi energi listrik kanggo mbantu ngisi batere ing kendaraan.

Akselerasi Lan Cruising Ing Kendaraan Toyota HEV

Mesin gas lan motor listrik dadi siji kanggo nyampur tenaga sing cocog kanggo akselerasi sing lancar. Keluwihan energi digunakake kanggo mbantu ngisi daya batere.

Kendaraan Toyota HEV, Ngaso Lan Nguripake

Nalika mandheg, mesin gas mati kanggo ngirit bahan bakar - kajaba batere wis entek. Nalika mbalikke kanthi kacepetan kurang, mung motor listrik sing dibutuhake.

Toyota HEV Lineup:

Toyota Corolla Hybrid Kab

Toyota Corolla Hybrid Kab: Kasedhiya karo powertrain listrik hibrida, Toyota Corolla Hybrid campuran semangat karo efisiensi bahan bakar sing luar biasa, lan dilengkapi teknologi multimedia lan keamanan paling anyar. Jelajahi Toyota Corolla HEV.

Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid: Toyota Camry Hybrid ngowahi pengalaman listrik hibrida dadi drive emosional kanthi kompromi nol, saben-saben sampeyan entuk rodha. Jelajahi Toyota Camry HEV.

Toyota RAV4 HEV

Toyota RAV4 Hybrid: Toyota RAV4 Hybrid nawakake tenaga jaran luwih akeh. Efisiensi bahan bakar sing luwih gedhe. Lan model liyane sing bisa dipilih - saka off-road siyap banget kanggo olahraga lan olahan. Jelajahi Toyota RAV4 HEV.

Toyota Highlander HEV

Toyota Highlander Hybrid: Toyota Highlander Hybrid HEV nawakake keamanan luar biasa, kinerja lan nyenengake kanggo nggawe saben kulawarga metu dadi petualangan. Pilih papan kanggo 7 utawa 8. Jelajahi Toyota Highlander HEV.

Toyota Prius Hybrid HEV

Toyota Prius Hybrid: Listrik hibrida sing miwiti kabeh luwih apik tinimbang saiki. Nggabungake desain sporti, penanganan responsif, efisiensi bahan bakar sing apik banget, lan keamanan tingkat dhuwur, Prius kasedhiya ing papat model sing dilengkapi kanthi apik, kalebu loro kanthi sistem all-wheel-drive canggih. Cocog kanggo urip ing Kanada. Jelajahi Toyota Prius Hybrid HEV.

Toyota Venza Hybrid HEV

Toyota Venza Hybrid Kab: Venza kabeh-anyar, kabeh-hibrida njupuk SUV silang 2 baris kanthi arah anyar, nggawa desain gaya, interior kelas atas, lan konektivitas canggih. Luwih dinamis kanthi kinerja nyetir sing apik, efisiensi bahan bakar sing nyengsemake, lan emisi sing diturunake, kanthi 219 powertrain listrik hibrida-listrik XNUMX. Jelajahi Toyota Venza Hybrid HEV.

Toyota Sienna Hybrid HEV

Toyota Sienna Hybrid: Sienna sing paling anyar, kabeh hibrida, sampeyan bisa urip sak tenane. Kabin tingkat sabanjure duwe papan sing akeh kanggo 7 utawa 8, diwiwiti kanthi bahan premium, lan sarat karo teknologi cerdas supaya kabeh wong bisa nyambung lan terhibur. 243 HP powertrain nggawa sampeyan ing endi sing kudu sampeyan tindak. Teknologi hibrida menehi efisiensi bahan bakar kelas utama. Nalika AWD standar ngidini sampeyan njupuk petualangan luwih adoh. Enggal teka. Jelajahi Toyota Sienna Hybrid HEV.

Simbol kanggo Plug-In Hybrid-Electric-Vehicle

Toyota Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)

Kendaraan listrik hibrida plug-in (PHEVs) Toyota beroperasi kaya padha karo kendaraan listrik hibrida Toyota (HEV). Nanging, opsi kasebut uga bisa dipasang kanthi opsional kanggo ngisi daya baterei - Ngaktifake sampeyan kanggo nambah jarak nyopir mung listrik. RAV4 Prime lan Prius Prime minangka conto teknologi PHEV sing apik.

Perdana Prius

Prius Prime ngidini sampeyan lunga kanthi jarak1 mung jarak listrik, kabeh nambah ketenangan karo Toyota Safety Sense 2.0 standar, lan nggawe sampeyan tetep nyambung ing perjalanan kanthi fitur kaya Layanan sing Disambung dening Toyota. Jelajahi Prius Prime Hybrid PHEV.

Prius Perdana Hybrid PHEV

Fitur Utama Prius Prime Hybrid PHEV

  • Muter maneh nganti 40 km ing Mode EV wae
  • Tekan kacepetan paling dhuwur 135 km / jam ing Mode EV
  • Lelungan nganti 1,035 km ing antarane isi isi tank, batere kanthi isi lengkap
  • 5 jam 30 menit ngisi wektu nganggo stopkontak 120v standar.

Gampang gampang diisi ulang.

Prius Prime nawakake salah sawijining wektu ngisi daya paling cepet ing kelas. Ditambah maneh, sampeyan ora prelu tuku peralatan khusus kanggo ngisi daya.

Toyota RAV4 Perdana

RAV4 sing paling kuat lan efisien - Perdana duwe 302 tenaga kuda, 0-100 km / jam ing 6 detik, lan kemampuan kanggo lelungan nganti 68 km kanthi listrik mung - bebarengan karo AWD standar. Jelajahi Toyota RAV4 Prime Hybrid PHEV.

Toyota RAV4 Hybrid PHEV

Fitur Utama RAV4 Prime Hybrid PHEV

  • Muter maneh nganti 68 km ing Mode EV wae
  • Tekan kacepetan paling dhuwur nganti 135 km / jam ing Mode EV
  • 2 jam 30 menit wektu ngisi daya nganggo stopkontak 240v / 32A.
Simbol kanggo Kendaraan Listrik Bahan Bakar Hidrogen Toyota (FCEV)

Kendaraan Listrik Bahan Bakar Hidrogen (FCEV)

FCEV nggunakake hidrogen minangka sumber energi magepokan karo motor listrik, ngetokake banyu minangka siji-sijine produk saka tailpipe.

Model Toyota FCEV: Toyota Mirai

Mirai minangka kendaraan listrik produksi hidrogen Sel Bahan bakar pertama. Didhukung dening hidrogen, sampeyan bisa ngrasakake emisi CO2 sing bisu, responsif, jarak adoh, nol - sanajan mung ngetokake banyu saka buntut. Jelajahi Toyota Mirai FCEVToyota Mirai Kab

Fitur Utama Toyota Mirai FCEV

  • Muter maneh nganti 68 km ing Mode EV wae
  • Emisi CO2 nol.
  • 5 menit wektu bahan bakar hidrogen.
  • 151 HP 247 LB. FT. torsi
  • Jarak nyopir 500 KM.
  • -30 ° C peringkat wiwitan kadhemen

Carane Ora bisa?

Sampeyan ngemot hidrogen kanthi cara sing padha karo kendaraan sing nganggo gas. Hidrogen disimpen ing serat karbon, tangki tahan pengaruh tinggi. Nalika kendaraan diiseni hidrogen, lan digabung karo oksigen saka njaba kendharaan, reaksi kimia sing kedadeyan ngasilake listrik. Apa maneh, energi dijupuk saben sampeyan nggepuk rem, ngreksa tenaga lan nggawe efisiensi sing luwih apik.

Ing wulan September 2020, adhedhasar informasi sing dikumpulake saka situs web Toyota Canada, Stasiun Bahan Bakar Hidrogen mung kasedhiya ing Quebec lan British Columbia, waca kaca iki kanggo katrangan luwih.

.