.

Dhasar Baterai Car Lead

Sparky Express

Apa Baterai Utama?

Fungsi Baterai Utama.

Nalika wong mikir babagan batre timah, biasane mikir babagan a batere mobil. Iki minangka baterai wiwitan. Dheweke ngirimake kekuwatan sing cepet kanggo miwiti mesin.

Uga ana batere siklus jero. Iki ditemokake ing prau utawa kemah, sing biyasa dinggo nggunakake aksesoris kaya motor trolling, winches, utawa lampu. Dheweke menehi level daya sing luwih murah lan stabil kanggo wektu sing luwih suwe tinimbang batere wiwitan.

Baterai timbal digunakake kanggo macem-macem tujuan, nanging kabeh batere nyedhiyakake tenaga siklus wiwitan utawa jero. Bedane mung sepira daya sing dikirimake lan suwene wektu kudu dikirim.

Diagram batere timbal kanggo miwiti batere lan batere siklus jero.

Batere Mobil (Baterai Otomotif)

A batere mobil sumber daya kanggo sistem starter lan kontak kanggo miwiti mesin. Dheweke uga nyuplai tenaga ekstra sing dibutuhake nalika beban listrik kendharaan ngluwihi pasokan saka sistem pengisian daya. Batere mobil minangka stabilisator voltase ing sistem listrik. Baterai nyuda lonjakan voltase lan ngalangi supaya ora ngrusak komponen liyane ing sistem listrik.

Fungsi utama batere mobil.

 

Batere Siaga

Baterai siyaga nyedhiyakake listrik kanggo sistem kritis yen listrik mati. Rumah sakit, sistem telekomunikasi, sistem lampu darurat, lan liya-liyane gumantung karo baterai siyaga timbal supaya kita tetep aman tanpa uwal nalika lampu mati. Baterai siyaga minangka stabilisator voltase sing lancar fluktuasi ing sistem generasi listrik. Baterai iki kanggo sementara ngemot beban listrik sing gedhe nalika keperluan listrik ngalih saka siji sistem generator menyang liyane lan bisa migunani banget nalika mbutuhake.

Batere Motif

Batere motif nggawe motor sing nyopir kendaraan listrik, kayata truk forklift; dheweke uga nyedhiyakake tenaga kanggo tujuan tartamtu ing kendaraan listrik, kayata angkat ing truk forklift. Kajaba iku, aksesoris listrik batere motif kaya lampu ing kendaraan listrik.

.