.

Bagan Torsi Land Rover Lug Nut

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang Land Rover Lug, Kabeh Model

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Land Rover, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman. Ing Bagan Land Rover Lug Nut Torsi sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Land Rover kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Land Rover Lug Nut Torsi

nggawe model Trim Range taun Torque

TANPA ROH

PUTIH KABEH / 110 1993 - 1997 95 ft-lbs
TAMPILAN 16-INCH / SERI II 1999 - 2004 105 ft-lbs
TAMPILAN 16-inci / seri I 1994 - 1999 95 ft-lbs
OLAHRAGA PANJANG 19 "BASA / SE 2015 - 2018 100 ft-lbs
WISES 19 "BASE / 4-PINTU 2012 - 2018 100 ft-lbs
FREELANDER 16-INCI / S 2002 - 2005 85 ft-lbs
LR2 18 "BASA / KABEH 2008 - 2015 100 ft-lbs
LR3 18-inci / SE 2005 - 2009 105 ft-lbs
LR4 19 "BASA / KABEH 2010 - 2016 105 ft-lbs
RANGEROVER 19-inci / HSE 2003 - 2016 105 ft-lbs
RANGEROVER KABEH / 4.0 SE 1995 - 2002 85 ft-lbs
RANGEROVER KABEH / SUV 1982 - 1995 95 ft-lbs
EVOQUE RANGEROVR 19-INCH / BASA 2016 - 2018 100 ft-lbs
RANGEROVR OLAHRAGA / VELAR 19-INCH / BASA 2006 - 2018 105 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.