.

Prosedur Miwiti Langsung 2020 Audi A4

Sparky Express

Prosedur Miwiti Langsung Aman 2020 Audi A4

Ing Audi A2020 4, batere mapan ing kompartemen mesin. Nanging, kanggo miwiti Audi A2020 4, sampeyan kudu nggunakake konektor kabel charger / jump start sing kasedhiya ing kompartemen mesin.

Konektor kabel Audi A2020 mlumpat 4

iklan

Sampeyan mung kudu nindakake prosedur wiwitan Langsung ing Audi A2020 4 yen sampeyan duwe alat sing dibutuhake lan keahlian teknis.

yen 2020 Audi A4 ora diwiwiti amarga batere wis lemes, sampeyan bisa mlumpat nganggo kendaraan kanthi nggunakake kendaraan liyane, utawa paket booster batere mobil berkualitas tinggi kanthi spesifikasi lan perlindhungan sing tepat kanggo nglindhungi sistem listrik lan mesin kendaraan sampeyan (kayata booster pack tanpa sparkless kanthi proteksi singkat ). Loro-lorone batere kudu duwe voltase nominal 12 volt. Kapasitas voltase (Ah) batere sing menehi daya kudu ora kurang saka batere sing wis ngeculake ing kendaraan sing nampa listrik. Mung gunakake kabel start jump kanthi klem terminal terisolasi.

Mangkene langkah-langkah kanggo miwiti Audi A 2020 4:

  1. Pateni kobongan lan kabeh peralatan listrik.
  2. Bukak tutup.
  3. Pencet tuas rilis ing terminal sing positif banjur tutup tutup munggah.
  4. Sambungake kabel abang positif (+) menyang terminal positif banjur pasang ujung kabel positif liyane menyang sumber listrik.
  5. Sambungake kabel ireng (-) negatif menyang pin negatif ing mobil sampeyan, lan ujung kabel negatif liyane menyang terminal negatif ing kendaraan liyane.
  6. Miwiti mesin ing kendaraan sing menehi muatan lan supaya ora mlaku.
  7. Saiki wiwiti mesin ing Audi A2020 4 sampeyan.
  8. Yen mesin sampeyan ora urip, mungkasi prosedur wiwitan Langsung lan enteni 30 detik, banjur coba maneh.
  9. Nguripake defogger jendhela mburi ing Audi A2020 4 supaya ora ana puncak voltase nalika nyopot kabel start jump. Lampu utama kudu dipateni.
  10. Kanthi mesin sing mlaku, copot kabel kanthi urutan mbalikke.
  11. Priksa manawa sampeyan nutup tutup abang ing terminal positif.
  12. Aja nyambung kabel langsung menyang baterai Audi A2020 4!

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Manual Pamilik Audi A2020 4.

Yen prosedur wiwitan Langsung iki kayane rumit, utawa sampeyan ora bisa sukses, hubungi Sparky Express ing (647) -819-0490 lan takon babagan Layanan Miwiti Langsung Audi A4.

Baterai Audi A2020 4

.