.

Langsung Miwiti Ram Dodge 2019 ing taun 1500

Sparky Express

Langsung Miwiti Dodge Ram 2019 kanthi Aman

Yen kendaraan sampeyan duwe batere sing wis dibuwang, bisa langsung nggunakake pesawat kabel jumper lan batere ing kendaraan liyane, utawa nggunakake paket booster batere portebel. Miwiti kanthi cepet bisa mbebayani yen ditindakake kanthi ora bener, mula tulungana prosedur ing artikel iki kanthi tliti.

iklan

Pènget!

Aja nyoba mlumpat diwiwiti yen batere wis beku. Bisa pecah utawa njeblug lan nyebabake cilaka.

Ati-ati!

Aja nggunakake paket booster batere portebel utawa sumber panguat liyane kanthi voltase sistem luwih saka 12 Volt utawa kerusakan batere, motor starter, alternator utawa sistem listrik bisa uga ana.

Catetan:Nalika nggunakake paket booster batere portebel, tututi instruksi lan pancegahan operasi pabrikan.

Preparasi Kanggo Miwiti Langsung

Baterai ing kendharaan Dodge Ram 2019 sampeyan ana ing sisih ngarep kompartemen mesin, ing mburi panel lampu kiwa.

CATHETAN: Posisi batere sing positif bisa uga ditutupi tutup protèktif yen dilengkapi. Angkat ing tutup kanggo entuk akses menyang pos batere sing positif. Aja mlumpat sekring. Mung mlumpat langsung mateni pos positif sing duwe simbol positif (+) ing utawa sekitar kiriman.

2019 Dodge Ram 1500 Lokasi Langsung (+).

Pènget!

  • Priksa manawa sampeyan ngindhari kipas pendingin radiator nalika tutup dipasang. Bisa diwiwiti kapan wae tombol kontak wis ON. Sampeyan bisa cilaka kanthi mindhah agul-agul penggemar.
  • Copot perhiasan logam kayata cincin, gelang tangan lan gelang sing bisa nggawe kontak listrik sing ora sengaja. Sampeyan bisa cilaka parah.
  • Baterai ngemot asam sulfat sing bisa ngobong kulit utawa mripat lan ngasilake gas hidrogen sing gampang kobong lan bisa njeblug. Supaya geni utawa bunder tetep adoh saka batere.

Prosedur Miwiti Langsung

  • Gunakake rem parkir, ganti transmisi otomatis menyang PARK lan pateni kontak.
  • Pateni pemanas, radio, lan kabeh aksesoris listrik sing ora perlu.
  • Yen nggunakake kendaraan liyane kanggo mbukak batere, parkirake kendaraan ing njero kabel jumper tekan, lebokake rem parkir lan priksa manawa ignition MATI. 

Pènget! 

Aja nganti kendaraan bisa ndemek siji liyane amarga bisa nggawe sambungan dhasar lan bisa nyebabake cilaka pribadi. Gagal ngetutake prosedur wiwitan Langsung iki bisa uga nyebabake cilaka pribadi utawa karusakan properti amarga bledosan batere. Gagal ngetutake prosedur kasebut bisa nyebabake kerusakan sistem pengisian kendharaan penguat utawa kendaraan sing wis kosong.

Nyambungake Kabel Jumper

  1. Sambungake ujung kabel jumper positif (+) menyang pos positif (+) saka kendaraan sing wis kosong. CATHETAN: Aja mlumpat sekring. Mung Langsung Langsung Pos Pos.
  2. Sambungake ujung kabel jumper positif (+) menyang pos positif (+) batere penguat.
  3. Sambungake pucuk kabel jumper negatif (-) menyang pos negatif (-) batere penguat.

Rumit banget? Ayo ayo mlumpat wiwitan Ram sampeyan 1500! Kita layanan ngedongkrak batere kasedhiya ing Toronto, Pickering, Aiax, Whitby lan Oshawa, Ontario, Kanada! Nelpon saiki! (647) -819-0490

Medhot kabel Jumper

  1. Copot pucuk kabel jumper negatif (-) saka lemah mesin kendharaan nganggo batere sing wis dibuwang.
  2. Medhot sambungan mburi kabel jumper negatif (-) saka postingan batere penguat negatif (-).
  3. Medhot sambungan positif (+) kabel jumper saka pos positif (+) batere booster.
  4. Medhot sambungan mburi kabel jumper positif (+) saka pos positif (+) kendharaan nganggo batere batere.

Yen miwiti mlumpat asring dibutuhake kanggo miwiti kendaraan, sampeyan kudu mriksa batere lan sistem pangisi daya ing dealer resmi.

Ati-ati!

Aksesoris sing dipasang ing stopkontak listrik njupuk tenaga saka batere kendharaan, sanajan ora digunakake (yaiku, piranti seluler, lsp.). Pungkasane, yen dipasang cukup dawa tanpa operasi mesin, batere kendharaan bakal cukup ngeculake kanggo ngrusak umur batere lan / utawa nyegah mesin ora urip. Tindakake pandhuan ing Manual Pamilik.
.