.

Langsung miwiti 2018 BMW X6

Sparky Express

Langsung Miwiti Informasi BMW X2018 6 umum

Yen batere wis dibuwang, mesin bisa diwiwiti nggunakake batere kendaraan liyane lan rong kabel jumper. Mung gunakake kabel jumper kanthi gagang penjepit terisolasi.

Informasi safety

  • Aja nutul bagean urip! Kontak karo komponen langsung bisa nyebabake kejut listrik. Ana risiko cilaka utawa bebaya urip. Aja ndemek komponen sing ana ing voltase.
  • Urutan panyambungan. Yen kabel jumper disambungake kanthi urutan sing ora bener, bisa uga ana sparking. Ana risiko cilaka. Pay manungsa waé menyang urutan sing bener sajrone sambungan.
  • Bodywork kendaraan lan kontak ing antarane kendharaan. Ing kasus kontak awak ing antarane rong kendharaan kasebut, sirkuit cendhak bisa kedadeyan nalika miwiti. Ana risiko kerusakan properti. Priksa manawa ora ana kontak awak.
iklan

Preparasi Langsung Miwiti BMW X2018 6 sampeyan

  • Priksa manawa batere kendaraan liyane duwe voltase 12 volt. Informasi voltase bisa ditemokake ing batere.
  • Pateni mesin kendaraan sing nulungi.
  • Pateni kabeh sistem elektronik / konsumen listrik ing kaloro kendaraan kasebut.

Terminal sepindah wiwitan ing kompartemen mesin minangka terminal positif batere.

Terminal sepindah wiwitan ing kompartemen mesin minangka terminal positif batere.

Lemah awak utawa kacang khusus minangka terminal negatif batere.

Lemah awak utawa kacang khusus minangka terminal negatif batere ing BMWX2016 6 sampeyan

Nyambungake kabel

Kanggo nyegah cilaka utawa karusakan pribadi ing kaloro kendaraan kasebut, tindakake kanthi ketat prosedur ing ngisor iki nalika miwiti BMW X6 sampeyan.

  1. Bukak tutup terminal pitulung wiwitan BMW.
  2. Pasang siji klem terminal kabel jumper positif menyang terminal positif batere, utawa menyang terminal pitulung wiwitan sing cocog kanggo kendaraan sing menehi pitulung.
  3. Pasang klem terminal ing sisih mburi kabel menyang terminal positif batere, utawa menyang terminal pitulung wiwitan sing cocog kanggo kendaraan sing bakal diwiwiti.
  4. Pasang salah siji penjepit terminal kabel jumper negatif menyang terminal negatif batere, utawa menyang mesin utawa mesin sing gegandhengan karo kendaraan sing nulungi.
  5. Pasang klem terminal kaping pindho menyang terminal negatif batere, utawa menyang mesin utawa dhasar awak kendaraan sing bakal diwiwiti.

Rumit banget? Ayo ayo mlumpat wiwitan BMW X2018 6 sampeyan! Kita layanan ngedongkrak batere kasedhiya ing Toronto, Pickering, Ajax, Whitby lan Oshawa, Ontario, Canada! Telpon saiki! (647)-819-0490

Miwiti mesin

Aja nggunakake cairan semprotan kanggo miwiti mesin.

  1. Miwiti mesin kendaraan sing ngewangi lan supaya mlaku nganti pirang-pirang menit kanthi kacepetan nganggur.
  2. Miwiti mesin kendaraan sing bakal diwiwiti kanthi cara biasa. Yen upaya wiwitan pisanan ora sukses, enteni sawetara menit sadurunge nyoba maneh supaya batere sing dibuwang bisa diisi ulang.
  3. Ayo mesin loro kasebut mlaku nganti pirang-pirang menit.
  4. Medhot sambungan kabel jumper ing urutan mbalikke.

Priksa batere lan mbayar ulang, yen dibutuhake.

Tindakake konsultasi karo Manual Pamilik BMW X6 sadurunge mlumpat miwiti kendaraan sampeyan.

.