.

Jump-Start 2015 Dodge Challenger

Sparky Express

Langsung Miwiti 2015 Dodge Challenger, DYI

Yen Dodge Challenger 2015 (utawa 2015 Dodge Challenger SRT) duwe batere sing wis dibuwang, mula bisa diluncurake nganggo sekumpulan kabel jumper lan batere ing kendaraan liyane, utawa nggunakake paket booster batere portebel. Miwiti kanthi cepet bisa uga mbebayani yen ditindakake kanthi ora bener, mula turut prosedur lan ngakoni peringatan lan ati-ati ing Manual Pamilik Dodge Challenger 2015 or Manual Pamilik SRT Dodge Challenger 2015, kanthi tliti

Ancang-ancang kanggo miwiti 2015 Dodge Challenger.

Batere disimpen ing sangisore tutup akses ing bagasi. Pos batere remot dununge ing sisih tengen kompartemen mesin kanggo mlumpat-miwiti.

Langsung miwiti lokasi kiriman batere remot ing Dodge Challenger 2015

Ing gambar ing ndhuwur: 1 - Positive Remote (+) Post; 2 - Negatif Jauh (-) Pos

  1. Setel rem parkir, ganti menyang PARK (transmisi otomatis) utawa gir nomer 1 (transmisi manual) lan putar maneh kontak dadi OFF.
  2. Pateni pemanas, radio, lan kabeh aksesoris listrik sing ora perlu.
  3. Yen nggunakake kendaraan liyane kanggo miwiti batere, parkirake kendaraan ing njero kabel jumper tekan, atur rem parkir lan priksa manawa ignition MATI.

Nyambungake kabel jumper ing Dodge Challenger 2015 sampeyan.

  1. Sambungake ujung kabel jumper positif (+) menyang pos kendharaan (+) positip kanthi batere batere.
  2. Sambungake ujung kabel jumper positif (+) menyang pos positif (+) batere penguat.
  3. Sambungake pucuk kabel jumper negatif (-) menyang pos negatif (-) batere penguat.
  4. Sambungake ujung kabel jumper negatif (-) menyang pos remot negatif (-) kendharaan nganggo batere sing wis dibuwang
  5. Miwiti mesin ing kendaraan sing duwe batere nyurung, wenehi mesin meneng sawetara menit, banjur urip mesin ing kendaraan nganggo batere batere.
  6. Sawise mesin urip, copot kabel jumper kanthi urutan mbalikke.

Medhot kabel Jumper

  1. Copot pucuk kabel jumper negatif (-) saka pos remot (-) kendharaan kendharaan nganggo batere sing wis dibuwang
  2. Medhot sambungan mburi kabel jumper negatif (-) saka postingan batere penguat negatif (-).
  3. Medhot sambungan positif (+) kabel jumper saka pos positif (+) batere booster.
  4. Medhot sambungan mburi kabel jumper positif (+) saka pos kendharaan (+) positip kanthi batere batere

Yen sampeyan kudu mlumpat asring kanggo miwiti kendaraan sampeyan, sampeyan kudu mriksa batere lan sistem pengisian daya dening mekanik, utawa saka dealer sampeyan.

.