.

Spesifikasi Torsi Kacang Kacang Jeep Lug

Danny Sparky

Spesifikasi Torsi Kacang Kacang Jeep Lug, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Jeep, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman. Ing Grafik Torsi Kacang Roda Jeep sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae jeep kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Torsi Kacang Jeep Lug

nggawe model Trim Range taun Torque

JEEP

CHEROKEE 17 "BASE / SPORT 2014 - 2020 100 ft-lbs
CHEROKEE ALL / P215 / 75R15 1994 - 2001 110 ft-lbs
CHEROKEE ALL / P225 / 75R15 1984 - 1993 80 ft-lbs
CJ - KABEH KABEH / KABEH 1954 - 1986 80 ft-lbs
NGANUT ALL / P205 / 75R15 1986 - 1992 75 ft-lbs
ORDER 17-inci / KABEH 2006 - 2010 110 ft-lbs
KELAS 17-INCH / OLAHRAGA FWD 2007 - 2020 100 ft-lbs
GLADIATOR 16-INCI 2020 130 ft-lbs
CHEROKEE GRAND SUV / P225 / 75R15 1992 - 2013 110 ft-lbs
CHEROKEE GRAND KETINGGIAN / SUMMIT 2014 - 2018 130 ft-lbs
CHEROKEE GRAND TRACKHAWK 2018 - 2019 110 ft-lbs
CHEROKEE GRAND MODEL BASE 2020 130 ft-lbs
CHEROKEE GRAND SRT 2020 110 ft-lbs
LATITUDE 16 "BASE / SPORT 2013 - 2013 100 ft-lbs
KANGGO KABEH 2WD / 215 / 70R16 2002 - 2012 110 ft-lbs
PATRIOT 17 "BASE / LIMITED 2007 - 2017 100 ft-lbs
RENEGADE 16 "BASE / SPORT 2015 - 2020 90 ft-lbs
WAGONEER KABEH / BASA / LTD 1986 - 1990 110 ft-lbs
WAGONEER KABEH / GRAND 1986 - 1993 75 ft-lbs
WRANGLER BASE / SAHARA 1986 - 2006 110 ft-lbs
WRANGLER - KABEH 17 "BASA / RUBIKON 2007 - 2016 95 ft-lbs
WRANGLER KABEH BARU JL TANPA Wates 2018 - 2020 130 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Kapan nyopot lan masang rodha ing kendaraan sampeyan, tansah tindakake pandhuan umum iki, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.