.

Bagan Torsi Isuzu Lug Nut

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang Roda Isuzu, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Isuzu, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman. Ing Bagan Isuzu Wheel Lug Nut Torsi sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Isuzu kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Isuzu Wheel Lug Nut Torsi Spesifikasi

nggawe model submodel Range taun Torque
ISUZU Kanca 2WD / KABEH 1989 - 1989 75 ft-lbs
Kanca 2WD / KABEH 1990 - 2000 85 ft-lbs
ASCENDER 4WD / KABEH 2003 - 2008 100 ft-lbs
AXIOM 2WD / SUV 2002 - 2004 95 ft-lbs
MAN 2WD / 205 / 75R15 1996 - 2000 95 ft-lbs
I-280 15-INCI / EXTD KAB 2006 - 2006 100 ft-lbs
I-290 15-inci / KABEH 2007 - 2008 100 ft-lbs
I-350 15-INCI / CREW KAB 2006 - 2006 100 ft-lbs
I-370 15-inci / KABEH 2007 - 2008 100 ft-lbs
I-MARKAH KABEH / KABEH 1985 - 1990 85 ft-lbs
IMPULSE KABEH / BASA / XS 1984 - 1992 85 ft-lbs
NPR KABEH / 16 IR 1990 - 2014 330 ft-lbs
OASIS KABEH / S / LS 1996 - 1999 80 ft-lbs
PICKUP / PUP 14-INCI / 2WD 1987 - 1995 85 ft-lbs
RODEO 2WD / 31X1050R15 1991 - 2004 85 ft-lbs
STYLUS 13-INCH / S / XS 1991 - 1993 85 ft-lbs
TROOPER ALL / P235 / 75R15 1991 - 2002 85 ft-lbs
PANGOCAP SAKA II KABEH / KABEH 1986 - 1990 85 ft-lbs
KENDARAAN 2 PINTU / SUV 1999 - 2001 85 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.