.

Spesifikasi Torsi Kacang Lug Infiniti

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang Lug Infiniti, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Infiniti, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman. Ing Grafik Lug Wheel Wheel Infiniti sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan providers or DIY enthusiasts when working on any Infiniti vehicle.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Infiniti Lug Nut Torsi

nggawe model Trim Range taun Torque

INFINITE

EX35 17 "BASA / JURNAL 2008 - 2012 80 ft-lbs
EX37 18 "BASA / BASA 2013 - 2013 80 ft-lbs
FX35 2WD / BASA SUV 2004 - 2012 80 ft-lbs
FX35 2WD / BASA SUV 2003 - 2003 85 ft-lbs
FX37 18 "BASA / BASA 2013 - 2013 80 ft-lbs
FX45 2WD / SUV 2004 - 2008 80 ft-lbs
FX45 2WD / SUV 2003 - 2003 85 ft-lbs
FX50 21 "BASA / KABEH 2009 - 2013 80 ft-lbs
G20 / G20T ALL / P195 / 65R15 1999 - 2002 100 ft-lbs
G20 / G20T SEMUA / SEDAN 1991 - 1996 85 ft-lbs
G25 SEDAN 17 "BASA / BASA 2011 - 2012 95 ft-lbs
G25X SEDAN 17 "BASA / BASA 2011 - 2012 95 ft-lbs
G35 16-INCI / SEDAN 2003 - 2008 80 ft-lbs
G35X 17-INCI / SEDAN 2004 - 2008 80 ft-lbs
G37 - KABEH 18 "BASA / BASA 2008 - 2013 80 ft-lbs
I30 - KABEH SEMUA / SEDAN 1996 - 2001 85 ft-lbs
I35 SEDAN / OLAHRAGA 2002 - 2004 85 ft-lbs
J30 / J30T SEMUA / SEDAN 1993 - 1997 85 ft-lbs
JX35 18 "BASA / KABEH 2013 - 2013 85 ft-lbs
M30 2 DOOR / SEMUA 1990 - 1992 85 ft-lbs
M35 - KABEH RWD / BASA 2006 - 2013 85 ft-lbs
M37 - KABEH 18 "BASA / BASA 2011 - 2013 85 ft-lbs
M45 - KABEH SEDAN / BASA 2003 - 2010 85 ft-lbs
M56 - KABEH 20 "BASA / S 2011 - 2013 85 ft-lbs
Q40 SEDAN 17 "BASE / 2015 - 2015 80 ft-lbs
Q45 - KABEH SEMUA / SEDAN 1990 - 2006 85 ft-lbs
Q50 17 "BASE / BASE 3.7 2014 - 2018 80 ft-lbs
Q50 Kabeh 2019 View
Q60 - KABEH 18 "BASA / JURNAL 2014 - 2015 80 ft-lbs
Q70 18 "BASE / HYBRID 2014 - 2018 85 ft-lbs
QX4 2WD / SUV 1997 - 2003 105 ft-lbs
QX50 18 "BASA / BASA 2014 - 2018 80 ft-lbs
QX56 4WD / SUV 2004 - 2013 100 ft-lbs
QX56 20 "BASE / KABEH TRIM 2008 - 2008 105 ft-lbs
QX60 18 "BASA / 3.5 2014 - 2018 85 ft-lbs
QX70 18 "BASA / 3.7 V6 2014 - 2018 80 ft-lbs
QX70 S 21 "BASA / 3.7 V6 2015 - 2017 80 ft-lbs
QX80 20 "BASA / KABEH 2014 - 2018 100 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.