.

Cara Langsung Mulai Acura MDX Sport Hybrid

Srengenge X

Langsung Miwiti 2019 Acura MDX Sport Hybrid

Pateni daya menyang piranti listrik, kayata audio lan lampu. Pateni mesin, banjur bukak tutup.

  1. Narik ing tutup mesin, nyopot saka pin. Mulai ing sisih penumpang lan angkat sisih paling ndhuwur tutup. Pindhah menyang sisih driver nalika nggunakake tekanan munggah seragam.
  2. Langsung Mulai Acura MDX Sport Hybrid 2019 foto 1
  3. Sambungake kabel jumper pertama menyang terminal baterai (+) kendaraan sampeyan.
  4. Langsung Mulai Acura MDX Sport Hybrid 2019 foto 2
  5. Sambungake ujung kabel jumper pisanan menyang terminal baterai + (). Gunakake mung batere panguat 12 volt. Nalika nggunakake pangisi daya baterai otomotif, pilih voltase pengisian daya luwih murah tinimbang 15 volt. Priksa manual pangisi daya kanggo setelan sing cocog.
  6. Sambungake kabel jumper nomer loro menyang batere nyurung (-) terminal.
  7. Sambungake ujung kabel jumper liyane menyang gantungan mesin kaya sing ditampilake. Aja nyambung kabel jumper iki menyang bagean liyane.
  8. Langsung Mulai Acura MDX Sport Hybrid 2019 foto 1
  9. Yen kendaraan sampeyan wis nyambung karo kendaraan liyane, wiwiti mesin kendaraan sing nulungi lan tambahake rpm sithik.
  10. Nyoba kanggo miwiti mesin kendaraan sampeyan. Yen diuripake kanthi alon, priksa manawa kabel jumper duwe kontak logam saka logam sing apik.
iklan

Pènget!  Batere bisa njeblug yen sampeyan ora ngetutake prosedur sing bener, parah banget marang wong liya ing sacedhake. Jauhake kabeh bara, geni sing mbukak, lan bahan ngrokok saka batere.

Pènget! Pos batere, terminal, lan aksesoris sing ana gandhengane ngemot senyawa timah lan timah. Cuci tangan sawise nangani.

.