.

Spesifikasi Torsi Kacang GMC Lug

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang GMC Lug, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing GMC, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman. Ing Bagan Torsi Kacang Roda GMC sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae GMC kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Torsi Kacang GMC Lug

nggawe model Trim Range taun Torque

GMC

ACADIA 18-inci / KABEH 2007 - 2018 140 ft-lbs
C10 2WD / 235 / 75R15 1971 - 1987 100 ft-lbs
C10 2WD / 235 / 75R15 1967 - 1970 80 ft-lbs
C1500 PICK-UP / 225 / 75R15 1988 - 1995 120 ft-lbs
C1500 PICK-UP / 225 / 75R15 1996 - 1999 140 ft-lbs
C2500 - 8 LUG 16 "OPT / 8-LUG 1992 - 1995 120 ft-lbs
C2500 - 6 LUG 16 "BASE / 6-LUG 1988 - 2000 140 ft-lbs
C3500 ALL CABS / DUA 1988 - 2002 140 ft-lbs
CANYON ALL / 225 / 75R15 2004 - 2012 100 ft-lbs
CANYON 16 "CRASE BASE / BSE 2015 - 2018 140 ft-lbs
ENVOY - KABEH 4WD / KABEH 2000 - 2009 100 ft-lbs
EV1 KABEH / LISTRIK 1997 - 2001 100 ft-lbs
JIMMY - 4WD 4WD / SIZE PENUH 1970 - 1991 100 ft-lbs
JIMMY - 2WD 2WD / SIZE PENUH 1970 - 1970 80 ft-lbs
K10 4WD / 235 / 75R15 1967 - 1987 80 ft-lbs
K1500 4WD / 245 / 75R16 1988 - 1995 120 ft-lbs
K1500 4WD / 245 / 75R16 1996 - 1999 140 ft-lbs
K2500 ALL / 6LUG / 225 / 75R16 1988 - 2000 140 ft-lbs
K3500 ALL CABS / DUA 1988 - 2002 140 ft-lbs
PICKUP -205 / 75R15 2WD / P205 / 75R15 1994 - 1995 100 ft-lbs
S15 JIMMY 2WD / KABEH 1992 - 2001 100 ft-lbs
S15 JIMMY 2WD / P195 / 75R15 1982 - 1991 80 ft-lbs
S15 PICKUP 2WD / P195 / 75R14 1982 - 1993 80 ft-lbs
SAFARI SEMUA / MINIVAN 1985 - 2002 100 ft-lbs
SAFARI AWD / MINIVAN 2003 - 2005 140 ft-lbs
SAVANA - KABEH 15 "BASE / G10 / G1500 1996 - 2018 140 ft-lbs
SIERRA - KABEH KABEH CABS / P235 / 75R16 1999 - 2018 140 ft-lbs
SONOMA 16-inci / KABEH 1996 - 2004 100 ft-lbs
SUBURBAN 2WD / 5LUG / C1500 1973 - 1991 120 ft-lbs
SUBURBAN 2WD / 8LUG / C2500 1983 - 1999 140 ft-lbs
SUBURBAN 4WD / 6LUG / K1500 1973 - 1991 80 ft-lbs
SINTON 2 PINTU / PICKUP 1991 - 1991 100 ft-lbs
lemah 17 "BASE / SLE 2010 - 2010 125 ft-lbs
lemah 17 "BASE / SLE 2011 - 2018 140 ft-lbs
typhoon AWD / SUV 1992 - 1993 100 ft-lbs
VANDURA - KABEH ALL / 215 / 75R15 1988 - 1995 100 ft-lbs
YUKON - KABEH 2WD / SIZE PENUH 1992 - 2016 140 ft-lbs
GMC 2019 ALL ALL 2019 Ndeleng Tabel
GMC 2020 ALL ALL 2020 Ndeleng Tabel

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.