.

Ban Flat ing Dalan gedhe 401, Ing Mangsa

Srengenge X

Ban Flat ing Dalan gedhe 401, Ing Musim Mangsa, Apa Sing Bakal Dilakukan

Sampeyan nyopir ing Highway 401 ing wilayah GTA Toronto lan ngerti yen sampeyan duwe ban sing rata, ing tengah wengi, ing -20 ° C, nalika ana badai salju. Apa sing kudu sampeyan lakoni? 

Pisanan iku dhisik! Sanalika mateni blinkers lan alon-alon, tanpa mbanting rem! Tarik pundhak, utawa drive alon-alon menyang area pundhak sing paling cedhak. Elinga yen amarga konstruksi, ing sawetara wilayah ing 401, ora ana pundhak sing kasedhiya, mula, kanthi lampu bahaya sampeyan, coba coba tekan wilayah sing aman.

Becike, sampeyan kudu nggawa sik ing mobil (roda cadhangan), lan kabeh alat sing dibutuhake kanggo ngganti ban sing rata. Yen ora, mesthine sampeyan kudu narik mobil, utawa OPP kudu ditarik. Yen sampeyan duwe roda cadhangan, alat lan keahlian kanggo ngganti ban sing rata, coba dhewe. Priksa manawa sampeyan duwe rompi safety, lampu bahaya wis diuripake, lan sadurunge nancepake mobil, resiki salju supaya jago lungguh ing aspal, dudu salju utawa es. 

Yen sampeyan ora ngerti cara ngganti ban sing rata, hubungi sampeyan pitulungan pinggir dalan panyedhiya, utawa layanan pitulungan ing pinggir dalan yen sampeyan ora duwe jangkoan permanen liwat CAA utawa layanan liyane sing padha. Kepiye golek layanan pitulung pinggir dalan independen? Sampeyan bisa nyoba nggoleki ing google kanggo "layanan ban datar cedhak aku", utawa istilah telusuran liyane kayata" layanan pitulungan pinggir dalan ". Yen sampeyan ana ing dalan gedhe, mesin tetep mlaku lan tetep anget nalika nindakake iki.

Luwih saka kemungkinan, truk tow tow bakal nyedhak sampeyan kanthi cepet, amarga akeh perusahaan truk tunda sing mandheg ing cedhak dalan gedhe lan bakal ndeleng sampeyan ing Waze minangka "kendharaan mandheg ing pundhak". Yen cuacane elek banget, tampa pitulung truk penarik sing ditawakake (biasane sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang toko sing paling cedhak utawa area aman sing sampeyan pilih}, nanging priksa manawa sampeyan negosiasi rega kasebut, kaya dina utawa wengi sing ora apik, rega "pedhes". Kajaba truk tow dikirim dening panyedhiya pitulungan pinggir dalan (yen sampeyan duwe), supir truk mung bakal narik sampeyan, ora ngganti ban sing rata ing dalan gedhe.

 Yen sampeyan bisa nemokake layanan ban warata kanggo rawuh ing lokasi sampeyan kanthi rega sing cukup, anteng tekane ing mobil sampeyan, tetep anget, kanthi lampu bahaya, lan saran Polisi utawa sopir truk penarik apa wae sing wis digawe, lan pitulung ing pinggir dalan wis siyap!

Yen sampeyan lelungan liwat Wilayah Durham, Markham - Stouffville, utawa Scarborough, Ontario, Kanada, kita bisa mbantu layanan ban warata kapan wae!

Ing kasus apa wae, pikirake KESELAMATAN kapan wae! 

.