.

Spesifikasi Torsi Lug Nut Torsi

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang Lug Nut, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Fiat, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman. Ing Grafik Torsi Roda Bolat Fiat sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Fiat kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Torat Lug Nut Torsi

nggawe model Trim Range taun Torque

FIAT

124 2 PINTU / SPIDER 1967 - 1981 65 ft-lbs
124 SPIDER 16 "BASE / CONVERTBLE 2017 - 2018 95 ft-lbs
500 - POP 15 "Waja / POP 2012 - 2018 70 ft-lbs
500 - POP 15 "ALUM / POP 2012 - 2018 80 ft-lbs
500 - OLAHRAGA 16 "BASE / SPORT 2012 - 2018 80 ft-lbs
500C - POP 15 "Waja / POP 2012 - 2018 70 ft-lbs
500C - LOUNGE 15 "BASE / LOUNGE 2012 - 2016 80 ft-lbs
500E 15 "BASA / Listrik 2013 - 2016 80 ft-lbs
500L - POP 16 "Waja / POP 2014 - 2016 65 ft-lbs
500L - Gampang 16 "ALUM. / Gampang 2014 - 2016 90 ft-lbs
500X 17 "BASA / GAMPANG 2016 - 2016 90 ft-lbs
X1 / 9 2 PINTU / SPDR SPDR 1974 - 1983 65 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.