.

Spesifikasi Baterai Mobil - Apa tegese?

Sparky Express

Nalika milih batere kanggo mobil sampeyan, ana sawetara perkara penting sing kudu dipikirake. Waca label ing batere mobil kanthi tliti lan pilih batere apa sing kudu sampeyan pilih minangka gantine. 

Spesifikasi Baterai Mobil - Apa tegese?

 

Milih Batere Mobil sing Tepat

Spesialis ing industri otomotif nemtokake manawa akeh konsumen ngupayakake CCA sing luwih dhuwur, sing durung mesthi minangka praktik paling apik nalika njupuk batere mobil, mula sebabe: nalika amp-cranking colds (CCA) iku penting, kanthi panjaluk tambah akeh babagan sistem saka elektronik, RC kapasitas cadangan saiki dadi fitur sing luwih penting kanggo dipikirake. Umume wong fokus ing CCA lan mikir "luwih gedhe luwih apik", nanging sampeyan ora kudu mbayar CCA sing luwih dhuwur yen ora dibutuhake kanggo aplikasi sampeyan. Nyatane, kakehan CCA bisa nyepetake umur batere. Nalika nggawe pilihan batere uga kudu dipikirake, entuk ukuran batere mobil (klompok #) sing pas kanggo mobil utawa trek sampeyan.

Garansi batere mobil sampeyan minangka faktor penting sing kudu dipikirake nalika blanja kanggo batere mobil anyar. Priksa manawa sampeyan entuk sertifikat garansi saka pengecer batere mobil utawa layanan panggantos batere mobil.

Kenal karo tandha batere mobil nalika nggoleki batere mobil anyar kanggo kendaraan sampeyan.

Klompok Kanan # (Ukuran Baterai)

Iki nuduhake ukuran batere mobil sing paling cocog karo dimensi fisik, lokasi terminal, lan jinis sing dibutuhake kanggo kendaraan sampeyan. Ing Dewan Baterai Internasional (BCI) menehi nomer lan huruf kanggo saben ukuran klompok batere. Ukuran klompok biasane didhasarake karo jinis, model, lan jinis mesin sampeyan. Sanajan sawetara kendaraan bisa nampung batere saka luwih saka siji ukuran klompok, nanging sampeyan kudu nggunakake batere sing disetujoni kanggo digunakake ing kendaraan sampeyan. Konsultasi pandhuan pengganti kanggo nemokake ukuran klompok batere sing bisa digunakake kanggo kendaraan sampeyan. Uga priksa manawa batere anyar bakal pas lan ditahan kanthi bener miturut spesifikasi pabrikan kendaraan.

.