.

Langsung Miwiti Mobil Sato?

Srengenge X

Apa Aku Bisa Langsung Miwiti Mobil Sato? Info cepet!

Ngatasi batere mati ing mobil hibrida luwih rumit tinimbang batere sing mati ing mobil bensin biasa, nanging bisa uga ora patiya kaya sing sampeyan percaya. Ngopo Ora kabeh sistem hibrida digawe padha.

  • Amarga powertrain ora distandardisasi ing industri otomotif hibrida, ana macem-macem variasi ing merek lan uga ing merek sing padha karo desain ulang taun model.
  • Akeh mobil hibrida duwe luwih saka siji batere, lan bisa uga ora ana ing papan sing dikarepake.
  • Sawetara mobil hibrida mbutuhake perjalanan menyang toko yen batere mati.
  • Sawetara model hibrida anyar bisa miwiti dhewe.

Langsung miwiti mobil apa wae mbebayani yen sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan lakoni. Hibrida nambah kuatir banget ing prosedur kasebut. Umume, kendaraan hibrida bisa diwiwiti kaya mobil biasa kanthi mesin gas konvensional. Ora kabeh mobil bensin tradisional padha, nanging kabeh powertrains gas bisa digunakake kanthi padha, saengga gampang sinau carane mlumpat-miwiti mobil bensin. Nanging, tata letak powertrain hibrida sing ora umum bisa nyebabake sawetara kebingungan.

Umume model hibrida duwe loro batere sing beda: batere dhuwur-voltase utama ing powertrain, sing njupuk nalika mobil ora nggunakake mesin bensin utawa mlaku bebarengan karo mesin gas kanggo efisiensi sing luwih apik, lan batere 12 volt sing luwih cilik tugas utamane kanggo miwiti kendaraan, sing bisa mapan ing sangisore tutup, nanging asring ana ing bagasi. Anane paket baterai voltase dhuwur hibrida bisa uga ana sebabe masarakat percaya yen ora aman utawa mokal kanggo miwiti hibrida, nanging batere kudu gampang dibedakake kajaba batere cilik 12 volt sing luwih umum digunakake kanggo miwiti mobil (lan kanthi mangkono, miwiti langsung). Paket baterei hibrida kudu ditutup, kanggo nyegah kejut listrik sing disebabake dening kontak sing ora disengaja, lan kudu ditandhani nganggo label peringatan. Ati-ati banget supaya sampeyan bisa nggunakake batere kanthi bener, lan sampeyan bisa uga apik.

Loro-lorone batere bisa ilang jus, lan yen sampeyan ngalami masalah batere, sampeyan kudu nemtokake batere endi sing dadi masalah. Yen mobil sampeyan ora bakal urip, lan miwiti cepet ora bisa digunakake, sampeyan butuh mekanik kanggo ndeleng batere hibrida utama.

 Akeh model hibrida Toyota, kaya Prius, duwe terminal wiwitan ing sangisore tutup, sing kudu digunakake tinimbang batere 12-volt. Sawise sampeyan nemokake terminal iki, langkah-langkah kanggo miwiti hibrida meh padha karo mlumpat mobil liyane. (Yen sampeyan saiki wis macet ing pinggir dalan nganggo hibrida Toyota, video babagan mlumpat hibrida Toyota iki bisa uga migunani banget.)

Sadurunge nganggep sampeyan butuh jumpstart, priksa manawa sampeyan pancene ora gas. Sawetara kendaraan hibrida, kayata hibrida Chevrolet Silverado lan Nissan Altima sing dipateni, mati nalika tangki bensin kosong, sanajan batere wis kebak, cathet Mekanik Populer. Wong liya, kaya sing saka Toyota lan Lexus, bisa mlaku jarak adoh (kaya jarak paling dawa sawetara mil) anggere batere utama wis dikenani biaya. Ngomong-ngomong, yen sampeyan kudu nggunakake mobil hibrida kanggo miwiti mobil liyane, batere 12 volt luwih cilik sing kudu digunakake.

Ing pirang-pirang hibrida, kaya Toyota Prius, dununge ana ing bagasi lan ora ana ing sangisore tutup, lan terminal kudu diwenehi tandha plus (+) lan minus (-) postingan kaya batere mobil biasa. Yen sampeyan ora nemokake batere ing bagasi, utawa ora weruh terminal sing ditandhani kanggo miwiti, priksa manual pamilik sampeyan. Nganti saiki, kita wis ngati-ati ujar manawa "umume" mobil biasa duwe batere 12 volt sing tanggung jawab kanggo tugas wiwitan. Iki amarga nganti 2017, kabeh mobil modern duwe baterai kaya, miturut Car and Driver. Hyundai Ioniq minangka mobil produksi modern pisanan sing nggawe tren, banjur Kia Niro sing gegayutan kanthi mekanis. Tinimbang batere 12 volt, Hyundai milih batere lithium-ion, sing dununge ana ing jejere batere hibrida utama.

Yen batere wiwitan mati, saklar ing njero mobil, kanthi label "12V Batt Reset," narik cukup arus saka batere hibrida utama kanggo mlumpat batere wiwitan. Kanthi tembung liyane, Ioniq lan Niro bisa miwiti dhewe, nanging ora bisa diwiwiti kanthi tradisional, uga ora bisa digunakake kanggo miwiti mobil liyane. Kajaba penake, batere wiwitan lithium-ion 26 pon (meh 12 kilogram) luwih entheng tinimbang batere wiwitan 12-volt biasa, sing mbantu kendaraan kasebut luwih efisien. Yen sampeyan duwe mobil hibrida, pilihan sing paling apik yaiku familiarize karo pilihan lan prosedur wiwitan kanggo nggawe lan model sadurunge sampeyan butuh banget. Manual pamilik sampeyan mesthi dadi sumber sing apik kanggo informasi kaya iki.

Sampeyan uga bisa ngubungi departemen layanan dealer utawa layanan pelanggan pabrikan. Yen sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tindakake ing kahanan darurat, hubungi layanan bantuan pinggir dalan. Iki bakal nyegah sampeyan ora cilaka lan mbantu sampeyan ora nyebabake karusakan permanen ing powertrain mobil hibrida sing rumit.

.