.

Spesifikasi Torsi Kacang Cadugac Lug

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang Cadillac Lug, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Cadillac, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman Bagan Cadugac Wheel Lug Nut Torsi sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Cadillac kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Spesifikasi Torsi Cadugac Lug Nut Torsi

Bagan iki ngemot spesifikasi Torsi Rodillac Wheel Bolt kanggo kendaraan Cadillac nganti taun 2018. Kanggo nganyari spesifikasi torsi roda Cadillac 2019 lan 2020, gulung menyang rong baris pungkasan ing sisih ngisor tabel ing ngisor iki.

nggawe model Trim Range taun Torque

CADILLAC

ALLANTE 2 DOOR / SEMUA 1987 - 1993 100 ft-lbs
ATS COUPE 18 "BASE / 2.0 TURBO 2015 - 2015 100 ft-lbs
ATS COUPE 18 "BASE / ATS-V 2016 - 2016 110 ft-lbs
ATS SEDAN 17 "BASE / 2.0 TURBO 2013 - 2016 100 ft-lbs
CATERA 16-INCI / SEDAN 1997 - 2001 80 ft-lbs
CIMARRON 4 / DOOR / 195 / 70R14 1985 - 1988 100 ft-lbs
CT6 20 "BASA / 3.6L 2016 - 2016 110 ft-lbs
CTS 16-INCH / BASA 2003 - 2007 100 ft-lbs
CTS 18 "BASE / COUPE 2008 - 2013 140 ft-lbs
CTS COUPE 19 "BASA / CTS-V 2014 - 2015 140 ft-lbs
CTS SEDAN - 2.0 Turbo 18 "BASE / 2.0 TURBO 2014 - 2014 110 ft-lbs
CTS SEDAN - CTS-V V8 19 "BASE / CTS-V V8 2014 - 2014 140 ft-lbs
CTS SEDAN 17 "BASE / 2.0 TURBO 2015 - 2016 110 ft-lbs
CTS SPORTWAGON 17 "BASA / 3.0L 2010 - 2010 140 ft-lbs
CTS WAGON 17 "BASA / BASA 2014 - 2014 140 ft-lbs
CTS SEDAN / V8 2004 - 2007 95 ft-lbs
CTS 19 "BASE / COUPE 2009 - 2014 140 ft-lbs
SETAN SEDAN / BASA 1965 - 2005 100 ft-lbs
DTS 17 "BASA / BASA 2006 - 2011 100 ft-lbs
ELDORADO 2 PINTU / ESC 1986 - 2002 100 ft-lbs
ELR 20 "BASE / COUPE 2014 - 2016 100 ft-lbs
NGUNGKIT 20 "BASA / BASA 1999 - 2016 140 ft-lbs
ESCALADE ESV 22 "BASA / KABEH 2014 - 2014 140 ft-lbs
FLEETWOOD ALL RWD / 235 / 70R15 1970 - 1996 100 ft-lbs
SEVILLE KABEH / SLS 1986 - 2004 100 ft-lbs
SRX 17 "BASE / V6 2WD 2004 - 2009 100 ft-lbs
SRX 18 "DASAR / KUNTUNGAN 2010 - 2013 110 ft-lbs
SRX 18 "BASE / SRX FWD 2014 - 2016 140 ft-lbs
STS - KABEH 17 "BASA / BASA 2005 - 2011 100 ft-lbs
XLR - KABEH PLATINUM / KONEKTOR 2004 - 2009 100 ft-lbs
XT5 18 "BASA / BASA 2018 - 2018 140 ft-lbs
XTS 19 "BASA / BASA 2013 - 2016 110 ft-lbs
XTS 19 "BASA / BASA 2018 - 2018 125 ft-lbs
2019 Cadillac KAB Kabeh Model 2019 ALL 2019 View
2020 Cadillac KAB Kabeh Model 2020 ALL 2020 View

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.