.

Spesifikasi Torsi Kacang Buick Lug

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Kacang Buick Lug, Kabeh Model

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing kendaraan Buick, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman. Ing Bagan Kacang Roda Buick sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Buick kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Spesifikasi Torsi Kacang Buick Lug, Rekomendasi

Bagan iki ngemot spesifikasi Buick Wheel Lug Nut Torque kanggo kendaraan Buick nganti 2018. Kanggo nganyari spesifikasi torsi roda Buick 2019 lan 2020, gulung menyang rong baris pungkasan ing sisih ngisor tabel ing ngisor iki.

nggawe model Trim Range taun Torque

Tuku

CASCADA 20 "BASE / CONVERTBLE 2016 - 2018 100 ft-lbs
SIGIR 4 DOOR / CUSTM / LMTD 1986 - 2005 100 ft-lbs
Pilih 14-INCH / BASE / ULTRA 1980 - 1990 100 ft-lbs
ENCAVE 19 "BASA / KABEH 2008 - 2018 140 ft-lbs
Encore 18 "BASA / BASA 2013 - 2018 100 ft-lbs
GAMPANG 19 "BASA / BASA 2016 - 2016 100 ft-lbs
NATIONAL GRAND SEMUA / COUPE 1984 - 1987 100 ft-lbs
LACROSSE 17 "OPT. / CX 2005 - 2009 100 ft-lbs
LACROSSE 17 "BASE / 2.4 4-CYL 2010 - 2015 110 ft-lbs
LACROSSE 17 "BASE / 2.4 4-CYL 2016 - 2016 125 ft-lbs
LACROSSE 18 "BASE / 3.6 6-CYL 2018 - 2018 100 ft-lbs
LESABRE BASA / BESTSELLER 1986 - 2005 100 ft-lbs
NGGI 17 "BASA / CX 2006 - 2011 100 ft-lbs
PARK AVE SEDAN / BASE / PERST 1991 - 2005 100 ft-lbs
RAINIER 2WD / CXL 2004 - 2007 100 ft-lbs
REATTA 15-INCH / KOPI 1988 - 1991 100 ft-lbs
Regal KABEH / GS 1984 - 2004 100 ft-lbs
Regal 18 "BASA / BASA 2011 - 2018 110 ft-lbs
T-TIP Regal SEMUA / COUPE 1984 - 1987 100 ft-lbs
RENDEZVOUS 4WD / CX + / CXL + 2001 - 2006 100 ft-lbs
Langkawi KABEH / KABEH 1986 - 1999 100 ft-lbs
GURU JALAN SDN / WGN / 225 / 75R15 1991 - 1996 100 ft-lbs
SKYHAWK 13-INCH / CPE / SDN 1984 - 1989 100 ft-lbs
SKYLARK 15-INCH / CPE / SDN 1986 - 1998 100 ft-lbs
SOMERSET 13 "BASA / KABEH 1985 - 1987 100 ft-lbs
TERRAZA SPORTVAN / CX / CX + / CXL 2005 - 2007 100 ft-lbs
SUMMER 17 "BASA / BASA 2012 - 2016 100 ft-lbs
2019 BUKTI KABEH 2019 BUIK ALL 2019 Tabel Ndeleng
2020 BUKTI KABEH 2020 BUIK ALL 2020 Tabel Ndeleng

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.