.

Spesifikasi Torsi Kacang Lug Aston Martin

Sparky Express

Bagan torsi roda velg Aston Martin, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Aston Martin, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman. Ing Grafik Lug Wheel Rod Aston Martin sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae Aston Martin kendaraan.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Spesifikasi Torsi Kacang Baja Aston Martin, Tabel

nggawe model Trim Range taun Torque

ASTON MARTIN

DB7 2 PINTU / KOPI 1995 - 1999 80 ft-lbs
DB7VOLANTE 2 DOOR / KONSEP 1996 - 1997 80 ft-lbs
DB9 19 "BASE / CPE / CONVTB 2008 - 2012 80 ft-lbs
DB9 20 "BASA / KABEH 2013 - 2016 135 ft-lbs
DB11 20 "BASA / KABEH 2018 - 2018 110 ft-lbs
DBS 20 "BASA / KABEH 2008 - 2012 80 ft-lbs
RAPIDE 20 "BASA / KABEH 2011 - 2013 80 ft-lbs
RAPI S 20 "BASA / KABEH 2014 - 2018 135 ft-lbs
KANGGO COUPE / BASE / S 2002 - 2007 95 ft-lbs
KANGGO 20 "BASA / KABEH 2014 - 2018 133 ft-lbs
VANTAGE COUPE / 18-INCI 2002 - 2003 80 ft-lbs
VANTAGE 19-inci / V8 2006 - 2007 110 ft-lbs
VANTAGE 19 "BASA / GT 2008 - 2016 80 ft-lbs
VANTAGE S V12 19 "BASA / KABEH 2014 - 2018 135 ft-lbs
VANTAGE V12 19 "BASA / KABEH 2010 - 2016 80 ft-lbs
VANTAGE V8 19 "BASA / BASA 2011 - 2016 80 ft-lbs
VIRAGE 2 PINTU / KOPI 1991 - 1994 70 ft-lbs
FLYWHEEL KOPI / DB9 2004 - 2007 80 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.