.

Spesifikasi Torsi Kacang Acura Lug

Sparky Express

Bagan Torsi Kacang Acura Lug, Kabeh Model.

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Acura, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi kacang lug sing disaranake saka pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman. Ing Spesifikasi Torsi Kacang Acura Lug tabel sing disedhiyakake ing kaca iki disusun kanggo referensi cepet nalika sampeyan ora yakin spek torsi apa sing kudu digunakake kanggo ngencengi kacang lug ing kendaraan Acura. Meja kita karo spesifikasi torsi kacang lura Acura minangka alat praktis kanggo para penggemar DIY lan pitulungan pinggir dalan panyedhiya sing ora bisa nemokake manual kendaraan nalika ngrewangi driver.

nggunakake torsi kacang lug sing disaranake pabrikan uga mbantu njamin ora ana tekanan sing gedhe banget utawa sithik kanggo majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge sampeyan instal rodha, priksa Acura torsi sing disaranake kendaraan.

Spesifikasi Torsi Kacang Acura Lug Nut, Rekomendasi

nggawe model submodel taun Torsi Kacang

ACURA

CL KOPI 2.2L 1997 80 ft-lbs
CL KOPI 2.3L 1998-1999 80 ft-lbs
TL 2.5L SEDAN 1996 - 1998 80 ft-lbs
CL KOPI 3.0L 1997 - 2000 80 ft-lbs
CL KOPI 3.2L 2001 - 2003 80 ft-lbs
TL 3.2L SEDAN 1996 - 2003 80 ft-lbs
3.2 TL-S SEMUA / SEDAN 2001 - 2003 80 ft-lbs
3.5RL SEMUA / SEDAN 1996 - 2004 80 ft-lbs
ILX 17 "BASA / 2.4L 2013 - 2018 80 ft-lbs
ILX ALL 2019 View
ILX ALL 2020 View
INTEGRA CPE / SDN / LS / GS 1986 - 2001 80 ft-lbs
LEGEND LS COUPE / GS SEDAN 1986 - 1995 80 ft-lbs
MDX 4WD- / SUV 2001 - 2006 80 ft-lbs
MDX 18 "BASA / KABEH 2007 - 2013 95 ft-lbs
MDX 18 "BASA / KABEH 2014 - 2016 80 ft-lbs
MDX 18 "BASA / KABEH 2018 - 2018 95 ft-lbs
MDX ALL 2019 View
MDX Olahraga Sato 2019 View
MDX ALL 2020 View
MDX Olahraga Sato 2020 View
NSX COUPE / KABEH 1991 - 2005 80 ft-lbs
NSX SEMUA / COUPE 2016 - 2018 120 ft-lbs
RDX 18 "BASA / KABEH 2007 - 2018 80 ft-lbs
RDX ALL 2019 View
RDX ALL 2020 View
RDX ALL 2021 View
RL 18 "BASA / KABEH 2005 - 2012 95 ft-lbs
RLX 19 "BASA / BASA 2014 - 2018 95 ft-lbs
RLX Sato 2019 View
RLX Sato 2020 View
RSX 17-INCH / BASE / TYP S 2002 - 2006 80 ft-lbs
SLX 4 PINTU / SUV 1996 - 1999 90 ft-lbs
TL 17 "BASE / BASE SEDAN 2004 - 2008 80 ft-lbs
TL 17 "BASA / BASA 2009 - 2014 95 ft-lbs
Tlx 17 "BASA / 2.4 2016 - 2019 80 ft-lbs
Tlx ALL 2019 View
Tlx ALL 2020 View
TSX SEMUA / SEDAN 2004 - 2006 90 ft-lbs
TSX 17 "BASE / SPRT WAGON 2007 - 2014 80 ft-lbs
KEKUATAN CPE / SDN / ALL 1992 - 1994 80 ft-lbs
ZDX 19 "BASA / KABEH 2010 - 2013 90 ft-lbs

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing sampeyan kerjakake kanthi cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora muter lan tiba jack nalika sampeyan lagi apa ing. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.