.

Dhaptar Mobil Tanpa Rodha Nyisakke

Srengenge X

Dhaptar mobil tanpa rodha cadhangan, kanthi cepet!

Apa sampeyan ngerti manawa mobil sampeyan dilengkapi roda cadhangan? Sampeyan bisa uga pengin ngerti instruksi darurat kanggo kendaraan sampeyan, luwih-luwih yen ora duwe roda cadhangan! AAA wis nerbitake dhaptar mobil sing ora nggawa ban cadhangan darurat (aka "donat"). Nanging, dheweke nggawa kompresor sing ngemot "slime" bocor ban ing kompresor, utawa ing kaleng sing kapisah. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ngerti ban sing rata darurat prosedur kanggo mobil sampeyan, amarga kadang-kadang ban sampeyan ora bisa bocor cilik tetep kanthi slime, nanging duwe potongan gedhe sing nyata, utawa ban kasebut njeblug. Sanajan sampeyan nelpon darurat layanan ban warata, dheweke ora bisa nulungi sampeyan yen ora duwe roda cadhangan, lan pungkasane sampeyan narik mobil kanggo ban sing rata.

iklan

Iki dhaptar mobil sing ora nganggo roda cadhangan:

  • Acura NSX
  • Audi R8
  • Audi TT
  • Seri BMW 2
  • Seri BMW 3
  • Seri BMW 4
  • Seri BMW 6
  • BMW i3
  • BMW i8
  • BMW X3
  • BMW X4
  • Cadillac ATS
  • Cadillac CTS
  • Chevrolet Bolt EV Kab
  • Chevrolet Camaro
  • Chevrolet Corvette
  • Chevrolet SS
  • Chevrolet Volt
  • Dodge Viper
  • Fiat 500
  • Fiat 500L Kab
  • Fiat 500X Kab
  • Renault Kangoo
  • Logat Hyundai
  • Hyundai Ioniq Kab
  • Infiniti QX30 Kab
  • Jaguar f-type
  • Jeep cherokee
  • Kompas Jeep
  • Jeep mbangkang
  • Kia Forte Kab
  • Kia Niro
  • Kia rio
  • Kia Jiwa
  • Mazda MX-5 Miata Kab
  • Mercedes-Benz B-Kelas
  • Mercedes-Benz C-Class
  • Mercedes-Benz CLA-Kelas
  • Mercedes-Benz E-Class
  • Mercedes-Benz GLA-Kelas
  • Mercedes-Benz S-Kelas
  • Mercedes-Benz SL-Kelas
  • Mini Cooper Countryman Kab
  • Mitsubishi i-MiEV
  • Nissan GT-R Kab
  • Nissan Leaf
  • Porsche 718 Cayman
  • Porsche 911 Carrera
  • Porsche Panamera
  • Smart ForTwo
  • Tesla Model S
  • Tesla Model X
.