.

Torsi Bolt Wheel Passat Volkswagen 2021, Pola

Sparky Express

Torsi Bolt Wheel Passat 2021 Volkswagen, Pola, Sekilas

Yen sampeyan nindakake sembarang jenis karya ing Volkswagen Passat 2021 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi bolt roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan ngindhari karusakan kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti pelek sing ana ing Volkswagen Passat 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola samberan roda kendaraan sampeyan.

Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan R-Line 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan R-Line manual kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan S 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan S 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan SE 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan SE 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan SEL 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Passat 2021 Dr Sedan SEL 4 kanggo kisaran sing pas.
.