.

Torsi Bolt Wheel Jet Volkswagen 2021, Pola Bolt

Sparky Express

Torsi Bolt Wheel Volkswagen Jetta 2021, pola Bolt - Kabeh

Yen sampeyan nindakake apa wae karya ing Volkswagen Jetta 2021 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi bolt roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan ngindhari karusakan kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Volkswagen Jetta 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt kendaraan sampeyan.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Comfortline 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Comfortline manual kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Execline 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Execline taun 4 kanggo kisaran sing pas.

Opsi Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Execline 4 "17

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Execline 4 "kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan GLI 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan GLI 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan GLI Autobahn 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan GLI Autobahn 4 kanggo jarak sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan GLI S 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan GLI S 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Highline 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan Highline 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan R-Line 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan R-Line manual kanggo kisaran sing pas.

Opsi Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan R-Line 4 "18

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan R-Line 4 "kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan S 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan S 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SE 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SE 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SEL 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SEL 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SEL Premium 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SEL Premium 4 kanggo kisaran sing pas.

Opsi Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SEL Premium 4 "18

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan Volkswagen Jetta 2021 Dr Sedan SEL Premium 4 "kanggo kisaran sing pas.
.