.

Torsi Bolt Roda Golf Volkswagen 2021, Pola Bolt

Sparky Express

Torsi Bolt Roda Golf Volkswagen 2021, Pola Bolt

Yen sampeyan nindakake sembarang jinis karya ing Volkswagen Golf 2021 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi bolt roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan ngindhari karusakan kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti pelek sing ana ing Volkswagen Golf 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola samberan roda kendaraan sampeyan.

Volkswagen Golf 2021 Dr Hatchback Comfortline 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Golf 2021 Dr Hatchback Comfortline kanggo kisaran sing tepat.

Volkswagen Golf 2021 Dr Hatchback Highline 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Golf 2021 Dr Hatchback Highline 4 kanggo jarak sing pas.

Volkswagen Golf 2021 Dr Hatchback TSi 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Golf 2021 Dr Hatchback TSi 4 kanggo jarak sing pas.
.