.

Torsi Bolt Wheel Atlas Volkswagen 2021, Pola

Sparky Express

Torsi Bolt Wheel Wheel Volkswagen 2021, Pola - Kabeh Potong

Yen sampeyan nindakake apa wae karya ing Atlas Volkswagen 2021 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi bolt roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan ngindhari karusakan kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Volkswagen Atlas 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola samberan roda kendaraan sampeyan.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Comfortline

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Comfortline manual kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Execline

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Execline kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Execline 21 "pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Execline 21 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Highline

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17
Panjang Bolt 28
Dawa bolt minimal 27
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Highline manual kanggo sawetara sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility S

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Atlas 2021 Dr Sport Utility S manual kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility S 20 "pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 lbf · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility S 20 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SE

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi kanthi manual pangguna Volkswagen Atlas 2021 Dr Sport Utility SE manual kanggo sawetara sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SE 20 "pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SE 20 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SEL

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Atlas 2021 Dr Sport Utility SEL kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SEL 20 "pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan Volkswagen Atlas 2021 Dr Sport Utility SEL 4 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SEL Premium

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SEL Premium kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SEL Premium 20 "pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan Volkswagen Atlas 2021 Dr Sport Utility SEL Premium 4 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SEL R-Line

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga waca manual pangguna 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility SEL R-Line kanggo kisaran sing pas.

2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Trendline

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Volkswagen Atlas 4 Dr Sport Utility Trendline manual kanggo kisaran sing pas.
.