.

2021 Volkswagen Arteon 4 Dr Hatchback SEL Premium R-Line Wheel Bolt Bolt, Torsi

Sparky Express

2021 Volkswagen Arteon 4 Dr Hatchback SEL Premium R-Line, Bolt Pattern & Lug Bolt Torque

Tampilake Manual Pamrentah R-Line SEL Premium 2021 Volkswagen Arteon 4 Dr XNUMX kanggo informasi sing akurat lan akurat. Informasi sing ditampilake ing kaca iki dipikolehi saka macem-macem sumber lan akurat nalika tanggal dikirim.

Sparky Express minangka panyedhiya pitulung pinggir dalan lokal ing Toronto lan ora ana gandhengane karo VW. Informasi teknis apa wae sing ditampilake ing situs web mung kanggo informasi. Sinau luwih lengkap babagan layanan pitulungan pinggir dalan.

Volkswagen Arteon 2021 Dr Hatchback SEL Premium R-Line 4 Data
Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
.