.

2021 Volkswagen Arteon 4 Dr Hatchback SE, pola Bolt & Torsi Kacang Lug

Sparky Express

2021 Volkswagen Arteon 4 Dr Hatchback SE, Pola Bolt lan Torsi Nut Lug

Tampilake Manual Pamilik Volkswagen Arteon 2021 Dr Hatchback SE 4 kanggo informasi sing akurat lan akurat. Informasi sing ditampilake ing kaca iki dipikolehi saka macem-macem sumber lan akurat nalika tanggal dikirim.

Sparky Express minangka panyedhiya pitulung pinggir dalan lokal ing Toronto lan ora ana gandhengane karo VW. Informasi teknis apa wae sing ditampilake ing situs web mung kanggo informasi. Sinau luwih lengkap babagan layanan pitulung pinggir dalan.

Volkswagen Arteon 2021 Dr Hatchback SE 4 Data
Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 * lbf · ft
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
.