.

2021 Volkswagen Arteon 4 Dr Hatchback SE 18 "pilihan, Torsi Bolt Roda, Pola Baut

Sparky Express

Pilihan Volkswagen Arteon 2021 Dr Hatchback SE 4" 18, Pola Bolt lan Torsi Lug Nut

Tampilake Manual Pamilik pilihan 2021 Volkswagen Arteon 4 Dr Hatchback SE 18 "kanggo informasi sing pas lan akurat. Informasi sing ditampilake ing kaca iki dipikolehi saka macem-macem sumber lan akurat ing tanggal kasebut dikirim.

Sparky Express minangka panyedhiya pitulung pinggir dalan lokal ing Toronto lan ora ana gandhengane karo VW. Informasi teknis apa wae sing ditampilake ing situs web mung kanggo informasi. Sinau luwih lengkap babagan layanan pitulungan pinggir dalan.

2021 Volkswagen Arteon 4 Dr Hatchback SE 18 "pilihan Data
Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
.