.

2021 Chevrolet Silverado 2500 Lug Nut Torsi, Pola Bolt

Sparky Express

2021 Chevrolet Silverado 2500 Torsi Kacang Lug, Pola Baut - Kabeh Pilihan

Yen sampeyan nindakake jinis apa wae ing Chevrolet Silverado 2021 2500 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi kacang lug roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti pelek sing ana ing Chevrolet Silverado 2021 ing 2500, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt kendaraan sampeyan.

iklan
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup LT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed LT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed LT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 2 Dr Standard Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup LT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup LTZ
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup WT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed Bed
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed High Country
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed LT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed LTZ
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed Bed
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed High Country
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed LT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed LTZ
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Crew Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab pickup LT 20 "pilihan
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup LTZ
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab pickup, Custom 7 Ft Bed
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab pickup, pilihan 7 Ft LT LT 20 "
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft LT LT
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 7 Ft Bed WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab pickup, 7 Ft Bed WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab pickup, Custom 8 Ft Bed
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed LT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extension Cab pickup, pilihan 8 Ft LT LT 20 "
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft LT LT
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (245 / 75R17 121 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (265 / 70R17 121 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (265 / 70R18 124 R)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab Pickup, 8 Ft Bed WT (275 / 65R18 123 Q)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
Model, Submodel, Potong 2021 Chevrolet Silverado 2500 HD 4 Dr Extended Cab pickup, 8 Ft Bed WT (275 / 70R18 125 S)
Pola Bolt 8x180 mm
Hub Bore 124 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
.