.

2021 Torsi Lug Nut Chevrolet Malibu, Pola Baut

Sparky Express

2021 Torsi Kacang Lug Chevrolet Malibu, Pola Baut - Kabeh Pilihan

Yen sampeyan nindakake apa wae karya ing Chevrolet Malibu 2021 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi kacang lug roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi!

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Chevrolet Malibu 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt roda kendaraan sampeyan.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan L

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan L kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LS

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LS kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LT

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LT kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LT 18 "pilihan

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LT 19 "pilihan

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan LT 19 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan Premier

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan Premier kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan Premier 19 "pilihan

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan Premier 19 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan RS

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan RS kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan RS 19 "pilihan

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 110 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Malibu 4 Dr Sedan RS 19 "kanggo kisaran sing pas.
.