.

2021 Chevrolet Express 2500 Lug Nut Torsi, Pola Bolt

Sparky Express

2021 Chevrolet Express 2500 Lug Nut Torsi, Pola Bolt - Kabeh Pilihan

Yen sampeyan nindakake apa wae karya ing 2021 Chevrolet Express 2500 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi kacang lug roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi!

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Chevrolet Express 2021 2500, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt roda kendaraan sampeyan.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Extension Cargo Van Base (6.5x16 6x139.7)

Pola Bolt 6x139.7 mm
Hub Bore 78.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Extended Cargo Van Base (6.5x16 6x139.7) kanggo jangkoan sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Extension Cargo Van Base (7x16 8x165.1)

Pola Bolt 8x165.1 mm
Hub Bore 117 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Extended Cargo Van Base (7x16 8x165.1) kanggo jangkoan sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Basis Van Kargo Standar (6.5x16 6x139.7)

Pola Bolt 6x139.7 mm
Hub Bore 78.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Cargo Van Base (6.5x16 6x139.7) kanggo jangkoan sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Basis Van Kargo Standar (7x16 8x165.1)

Pola Bolt 8x165.1 mm
Hub Bore 117
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Cargo Van Base (7x16 8x165.1) kanggo jangkoan sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Penumpang Standar Van LS (6.5x16 6x139.7)

Pola Bolt 6x139.7 mm
Hub Bore 78.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Passenger Van LS (6.5x16 6x139.7) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Penumpang Standar Van LS (7x16 8x165.1)

Pola Bolt 8x165.1 mm
Hub Bore 117 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Passenger Van LS (7x16 8x165.1) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Passenger Van LT (6.5x16 6x139.7)

Pola Bolt 6x139.7 mm
Hub Bore 78.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Passenger Van LT (6.5x16 6x139.7) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Passenger Van LT (7x16 8x165.1)

Pola Bolt 8x165.1 mm
Hub Bore 117 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 3 Dr Standard Passenger Van LT (7x16 8x165.1) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Basis Van Kargo Standar (6.5x16 6x139.7)

Pola Bolt 6x139.7 mm
Hub Bore 78.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Cargo Van Base (6.5x16 6x139.7) kanggo jangkoan sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Basis Van Kargo Standar (7x16 8x165.1)

Pola Bolt 8x165.1 mm
Hub Bore 117 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Cargo Van Base (7x16 8x165.1) kanggo jangkoan sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Penumpang Standar Van LS (6.5x16 6x139.7)

Pola Bolt 6x139.7 mm
Hub Bore 78.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Passenger Van LS (6.5x16 6x139.7) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Penumpang Standar Van LS (7x16 8x165.1)

Pola Bolt 8x165.1 mm
Hub Bore 117 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Passenger Van LS (7x16 8x165.1) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Passenger Van LT (6.5x16 6x139.7)

Pola Bolt 6x139.7 mm
Hub Bore 78.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Passenger Van LT (6.5x16 6x139.7) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Passenger Van LT (7x16 8x165.1)

Pola Bolt 8x165.1 mm
Hub Bore 117 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Express 2500 4 Dr Standard Passenger Van LT (7x16 8x165.1) kanggo kisaran sing pas.
.