.

2021 Torsi Kacang Roda Chevrolet Equinox, Pola Bolt

Sparky Express

2021 Torsi Kacang Roda Chevrolet Equinox, Pola Bolt - Kabeh Pilihan

Yen sampeyan nindakake sembarang jenis karya ing 2021 Chevrolet Equinox lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi kacang lug roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti pelek sing wis ana ing Chevrolet Equinox 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt roda kendaraan sampeyan.

2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility L

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility L kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LS

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19
Torsi Kacang utawa Bolt 100 *
Mangga waca manual pangguna 2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LS kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LT

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LT kanggo sawetara sing pas.

2021 Opsi Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LT 18 "

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Option 2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Opsi Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LT 19 "

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Option 2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility LT 19 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Opsi Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utami Premier 19 "

Pola Bolt 5x115 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga waca manual pangguna Option 2021 Chevrolet Equinox 4 Dr Sport Utility Premier 19 "kanggo kisaran sing pas.
.