.

2021 torsi Chevrolet Corvette Lug Nut, Pola Bolt

Sparky Express

2021 torsi Chevrolet Corvette Lug Nut, Pola Bolt - Kabeh Pilihan

Yen sampeyan nindakake jinis apa wae ing Corvette 2021 lan sampeyan kudu nindakake nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi kacang lug roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Corvette 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt kendaraan sampeyan.

2021 Chevrolet Corvette 2 Dr Stingray konversi

Pola Bolt 5x120.65 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Corvette 2 Dr Konversi Stingray kanggo jangkoan sing pas.

2021 Chevrolet Corvette 2 Dr Coupe Stingray

Pola Bolt 5x120.65 mm
Hub Bore 70.3 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Corvette 2 Dr Coupe Stingray kanggo jangkoan sing pas.
.