.

2021 Torsi Lug Roda Chevrolet Colorado, Pola Bolt

Sparky Express

2021 Torsi Lug Roda Chevrolet Colorado, Pola Bolt - Kabeh Pilihan

Yen sampeyan nindakake apa wae karya ing Chevrolet Colorado 2021 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi kacang lug roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Chevrolet Colorado 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt roda kendaraan sampeyan.

Torsi Kacang Lug Kanggo Model Tempat Tidur 2021 Chevrolet Colorado 5 Ft

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed LT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed LT manual kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed LT 18 "pilihan

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed LT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed WT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed WT kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, pilihan 5 Ft Bed WT 18 "

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed WT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed ZR2

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 5 Ft Bed ZR2 kanggo kisaran sing pas.

Torsi Kacang Lug Kanggo Model Tempat Tidur 2021 Chevrolet Colorado 6 Ft

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed LT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed LT manual kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed LT 18 "pilihan

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed LT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed WT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed WT kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, pilihan 6 Ft Bed WT 18 "

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed WT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed ZR2

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140lbf · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Crew Cab Pickup, 6 Ft Bed ZR2 kanggo kisaran sing pas.

Torsi Kacang Lug Kanggo Model 2021 Chevrolet Colorado 4Dr Extended Cab pickup 5 Ft Bed

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab pickup, 5 Ft Bed LT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed LT manual kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, pilihan 5 Ft Bed LT 18 "

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo pangguna pilihan manual 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed LT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab pickup, 5 Ft Bed WT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed WT kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, pilihan 5 Ft Bed WT 18 "

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22
Torsi Kacang utawa Bolt 140 *
Mangga, konsultasi karo pangguna pilihan manual 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed WT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, 5 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab pickup, 5 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, 5 Ft Bed ZR2

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed ZR2 kanggo kisaran sing pas.

Torsi Kacang Lug Kanggo Model 2021 Chevrolet Colorado 4Dr Extended Cab pickup 6 Ft Bed

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, 6 Ft Bed LT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 6 Ft Bed LT manual kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab pickup, pilihan 6 Ft Bed LT 18 "

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 6 Ft Bed LT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, 6 Ft Bed WT

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 5 Ft Bed WT kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, pilihan 6 Ft Bed WT 17 "

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22
Torsi Kacang utawa Bolt 140 *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna pilihan 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 6 Ft Bed WT 18 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, 6 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 6 Ft Bed Z71 (255 / 65R17 110 T) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab pickup, 6 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S)

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 6 Ft Bed Z71 (265 / 65R17 112 S) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extended Cab Pickup, 6 Ft Bed ZR2

Pola Bolt 6x120 mm
Hub Bore 66.9 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Colorado 4 Dr Extension Cab Pickup, 6 Ft Bed ZR2 kanggo kisaran sing pas.
.