.

2021 Torsi Lug Roda Camaro Chevrolet, Pola Bolt

Sparky Express

2021 Torsi Lug Roda Chevrolet Camaro, Pola Bolt - Kabeh Pilihan

Yen sampeyan nindakake apa wae karya ing Chevrolet Camaro 2021 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi kacang lug roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi!

Yen sampeyan pengin ngganti pelek sing ana ing Chevrolet Camaro 2021, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola bolt roda kendaraan sampeyan.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LS

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga waca manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LS kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT kanggo kisaran sing pas.

2021 Opsi Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT 19 "

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Option 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT 19 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT1 (245 / 40R20 95 V 8x20)

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT1 (245 / 40R20 95 V 8x20) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT1 (245 / 40R20 95 Z - Y 8.5x20)

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe LT1 (245 / 40R20 95 Z -Y 8.5x20) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe SS

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe SS kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe ZL1 (285 / 30R20 100 Y)

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe ZL1 (285 / 30R20 100 Y) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe ZL1 (285 / 30R20 95 Z (Y))

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Coupe ZL1 (285 / 30R20 95 Z (Y)) kanggo kisaran sing tepat.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi LT

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi LT kanggo kisaran sing pas.

2021 Opsi Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi LT 19 "

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Option 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Convertible LT 19 "kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi LT1 (245 / 40R20 95 V 8x20)

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Convertible LT1 (245 / 40R20 95 V 8x20) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi LT1 (245 / 40R20 95 Z (Y 8.5x20)

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Convertible LT1 (245 / 40R20 95 Z (Y 8.5x20) kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi SS

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 140 pon · ft *
Mangga waca manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi SS kanggo kisaran sing pas.

2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi ZL1

Pola Bolt 5x120 mm
Hub Bore 67.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 22 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 100 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna 2021 Chevrolet Camaro 2 Dr Konversi ZL1 kanggo kisaran sing pas.
.