.

Torsi Bolt Wheel Wheel Volkswagen Tiguan 2020, Pola

Sparky Express

Torsi Bolt Wheel Wheel Volkswagen Tiguan 2020, Pola - Kabeh

Yen sampeyan nindakake apa wae jinis pekerjaan ing Volkswagen Tiguan 2020 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi bolt roda sing disaranake pabrikan kanggo nyopir kanthi aman lan eling karusakan kendaraan utawa bundhas pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Tigers Volkswagen 2020, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola samberan roda kendaraan sampeyan.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility Comfortline

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility Comfortline manual kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sportline Utility Highline

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility Highline manual kanggo kisaran sing pas.

2020 Volkswagen Tiguan 4 Dr Sport Utility Highline 19 "Opsi

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Opsi Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility Highline 4 "kanggo kisaran sing tepat.

2020 Volkswagen Tiguan 4 Dr Sport Utility Highline 20 "Opsi

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Opsi Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility Highline 4 "kanggo kisaran sing tepat.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility IQ Drive 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility IQ Drive 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility S taun 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SE

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SE 4 kanggo kisaran sing pas.

Pilihan Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport SE 4 "Pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Opsi Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SE 4 "kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SE R-Line Ireng

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SE R-Line Black manual kanggo kisaran sing pas.

2020 Volkswagen Tiguan 4 Dr Sport Utility SEL

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SEL kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SEL Premium R-Line

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility SEL Premium R-Line manual kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Tren Dhasar Utilitas Olahraga (4x6.5)

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility Trendline (4x6.5) manual kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Tiguan 2020 Dr Tren Dhasar Utilitas Olahraga (4x7)

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Tiguan 2020 Dr Sport Utility Trendline (4x7) manual kanggo kisaran sing pas.
.