.

Torsi Bolt Wheel Wheel Volkswagen GTI 2020, pola Bolt

Sparky Express

Torsi Bolt Wheel Wheel Volkswagen GTI 2020, Pola Bolt - Kabeh

Yen sampeyan nindakake jinis nggarap Volkswagen GTI 2020 sampeyan lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi bolt roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan supaya ora ngrusak kendaraan utawa cilaka pribadi!

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Volkswagen GTI 2020, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola samberan roda kendaraan sampeyan.

Volkswagen GTI 2020 Dr Hatchback Autobahn 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 lbf · FT *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen GTI 2020 Dr Hatchback Autobahn 4 kanggo jarak sing pas.

Volkswagen GTI 2020 Dr Hatchback Base 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen GTI 2020 Dr Hatchback Base 4 kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen GTI 2020 Dr Hatchback S 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen GTI 2020 Dr Hatchback S 4 kanggo kisaran sing tepat.

2020 Volkswagen GTI 4 Dr Hatchback SE

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 89 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen GTI 2020 Dr Hatchback SE 4 kanggo kisaran sing pas.
.