.

Torsi Bolt Wheel Atlas Volkswagen 2020, Pola

Sparky Express

Torsi Bolt Wheel Atlas Volkswagen 2020, Pola - Kabeh

Yen sampeyan nindakake apa wae karya ing Atlas Volkswagen 2020 lan sampeyan kudu nyopot lan pasang rodha, sampeyan kudu tansah nggunakake torsi bolt roda sing disaranake pabrikan kanggo mesthekake yen nyopir kanthi aman lan ngindhari karusakan kendaraan utawa cilaka pribadi.

Yen sampeyan pengin ngganti rims sing ana ing Volkswagen Atlas 2020, waca pola samberan kanggo kendaraan sampeyan supaya pelek anyar cocog karo pola samberan roda kendaraan sampeyan.

Volkswagen Atlas 2020 Dr. Sport Utility S

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi karo manual pangguna Volkswagen Atlas 2020 Dr Sport Utility S manual kanggo kisaran sing pas.

Pilihan Volkswagen Atlas 2020 Dr. Sport Utility S 4 "

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Opsi Volkswagen Atlas 2020 Dr. Sport Utility S 4 "kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Atlas 2020 Dr. 4. Sport Utility SE

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 *
Mangga, konsultasi kanthi manual pangguna Volkswagen Atlas 2020 Dr Sport Utility SE manual kanggo sawetara sing pas.

Pilihan Volkswagen Atlas 2020 Dr .. Sport Utility SE 4 "Pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17
Panjang Bolt 28
Dawa bolt minimal 27
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Opsi Volkswagen Atlas 2020 Dr Sport Utility SE 4 "kanggo kisaran .exact.

Volkswagen Atlas 2020 Dr. Sport Utility SEL

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Atlas 2020 Dr Sport Utility SEL kanggo kisaran sing pas.

Pilihan Volkswagen Atlas 2020 Dr. Sport Utility SEL 4 "

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 lbf · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan Volkswagen Atlas 2020 Dr Sport Utility SEL 4 "kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Atlas 2020 Dr.Artikel Sport Premium SEL Premium

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna Volkswagen Atlas 2020 Dr. Sport Utility SE Premium 4 kanggo kisaran sing pas.

2020 Volkswagen Atlas 4 Dr.the Sport Utility SEL Premium 20 "pilihan

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna pilihan Volkswagen Atlas 2020 Dr Sport Utility SEL Premium 4 "kanggo kisaran sing pas.

Volkswagen Atlas 2020 Dr .. Sport Utility SEL R-Line 4

Pola Bolt 5x112 mm
Hub Bore 57.1 mm
Kacang utawa Bolt bolt
Jinis Utas Bolt Kacang M14x1.5
Nut Bolt Hex 17 mm
Panjang Bolt 28 mm
Dawa bolt minimal 27 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 103 pon · ft *
Mangga waca manual pangguna Volkswagen Atlas 2020 Dr Sport Utility SEL R-Line manual kanggo kisaran sing pas.
.