.

Pengaturan Torsi Kacang Kacang Ford Fusion Hybrid / PHEV 2020

Sparky Express

Apa setelan torsi kacang lug roda kanggo Ford Fusion Hybrid / PHEV 2020?

100 Ft-Lbs (135 N · m)

Kapan sampeyan butuh informasi iki?

Apa sampeyan ngganti ban sing rata, sampeyan ngganti roda, utawa jinis karya sing mbutuhake sampeyan nyopot rodha ing Ford Fusion Hybrid / PHEV 2020, iku penting sampeyan nggunakake torsi kacang roda sing disaranake pabrikan kanggo kendaraan sampeyan. . Kanggo ngencengi kacang roda sampeyan kanthi spek sing disaranake pabrikan - 100 Ft-Lbs (135 N · m) - sampeyan butuh kunci torsi sing akurat lan bener Priksa manawa perkakas roda utawa bolt dibanting nalika rodhane "ing awang-awang" nanging kendharaan wis diturunake, tegese rodhane kudu cedhak karo lemah, meh nyentuh lemah utawa trotoar (gunakake cekak rodha supaya rodhane ora muter nalika nggawa kacang utawa bolt). Iki kanggo njamin torsi sing bener lan setelan rodha.

iklan

PARNGET! Ora nggunakake peralatan jacking sing cocog, alat, lan nut rod lug utawa teknik tort bolt sing bener, bisa uga cilaka lan karusakan kendaraan! Kacang lug utawa torsi bolt sing tepat penting banget kanggo mesthekake yen rodhane wis dipasang kanthi bener ing kendaraan. Nalika rodha dicopot lan dipasang maneh ing kendharaan, kacang / bolt lug kudu disuntik nganggo kunci torsi sing dikalibrasi kanthi bener nggunakake soket tembok jero enem sisi (hex). Sawise 25 mil (40 km), priksa torsi kacang / bolt kanggo mesthekake yen kabeh kacang lug / bolt dipasang kanthi bener ing rodha kasebut.

Setelan torsi mur roda sing ditampilake ing kaca iki wis diklumpukake saka Manual Pamilik kanggo Ford Fusion Hybrid/PHEV 2020, diterbitake dening Ford Canada.

Sparky Express nyedhiyakake kaya ing ngisor iki layanan kanggo model Ford taun 2020: ngedongkrak batere (mobil mlumpat), kunci mobil (kunci sing dikunci ing mobil), ban warata, pangiriman bahan bakar, pangowahan ban mangsan lan panggantos batere mobil.

.