.

Ford F-2020 Motorhome Chassis Lug Nut Torsi

Sparky Express

Apa torsi roda lug nut -lug bolt kanggo sasis Motorhome Ford F-2020 53?

150 Ft-Lbs (204 N · m) kanggo Bolt Ukuran M14 x 1.5 (rodha 19.5 inci)

or

450 Ft-Lbs (610 N · m) kanggo Bolt Ukuran M22 x 1.5 (rodha 22.5 inci)

Kapan sampeyan butuh informasi iki?

Apa sampeyan ngganti ban sing rata, sampeyan ngganti roda, utawa jinis karya sing mbutuhake sampeyan nyopot roda ing Chassis Ford F-2020 Motorhome 53, penting sampeyan nggunakake torsi kacang roda sing disaranake pabrikan kanggo kendharaan. Kanggo ngencengi kacang roda sampeyan kanthi spek sing disaranake pabrikan - 150 Ft-Lbs (204 N · m) kanggo Bolt Size M14 x 1.5 (rodha 19.5 inci), utawa, 450 Ft-Lbs (610 N · m) kanggo Bolt Size M22 x 1.5 (roda 22.5 inci) - sampeyan butuh kunci torsi sing akurat lan bener Priksa manawa perkakas roda utawa bolt dibanting nalika rodhane "ana ing awang-awang" nanging kendharaan wis diturunake, tegese rodhane kudu cedhak karo lemah, meh nyentuh lemah utawa trotoar (gunakake cekak rodha supaya rodhane ora muter nalika nggawa kacang utawa bolt). Iki kanggo mesthekake maca torsi lan setelan rodha sing bener.

iklan

PARNGET! Ora nggunakake peralatan jacking sing cocog, alat, lan nut rod lug utawa teknik tort bolt sing bener, bisa uga cilaka lan karusakan kendaraan! Kacang lug utawa torsi bolt sing tepat penting banget kanggo mesthekake yen rodhane wis dipasang kanthi bener ing kendaraan. Nalika rodha dicopot lan dipasang maneh ing kendharaan, kacang / bolt lug kudu disuntik nganggo kunci torsi sing dikalibrasi kanthi bener nggunakake soket tembok jero enem sisi (hex). Sawise 25 mil (40 km), priksa torsi kacang / bolt kanggo mesthekake yen kabeh kacang lug / bolt dipasang kanthi bener ing rodha kasebut.

The wheel nut torque setting presented on this page has been collected from the Owner's Manual for your 2020 Ford F-53 Motorhome Chassis, published by Ford Canada.

Sparky Express nyedhiyakake kaya ing ngisor iki layanan kanggo model Ford taun 2020: ngedongkrak batere (mobil mlumpat), kunci mobil (kunci sing dikunci ing mobil), ban warata, pangiriman bahan bakar, pangowahan ban mangsan lan panggantos batere mobil.

.