.

2020 Dodge Ram 3500 HD Chassis Lug Nut Torsi

Sparky Express

Apa torsi kacang lug rodha roda kanggo Sasis Dodge Ram 2020 HD 3500?

120-150 Ft-Lbs (160-200 N · m) - Jinis Kacang: Cone

130-160 Ft-Lbs (190-220 N · m) - Jinis Kacang: Flanged

Kapan sampeyan butuh informasi iki?

Apa sampeyan ngganti ban sing rata, sampeyan ngganti roda, utawa jinis karya sing mbutuhake sampeyan nyopot rodha ing Chassis HD Dodge Ram 2020 3500, sampeyan kudu nggunakake torsi kacang roda sing disaranake pabrikan kanggo kendaraan sampeyan. . Kanggo ngencengi kacang roda sampeyan kanthi spek sing disaranake dening pabrikan - 120-150 Ft-Lbs (160-200 N · m) kanggo kacang lug kerucut utawa 130-160 Ft-Lbs (190-220 N · m) kanggo kacang lug sing wis flanged - sampeyan mbutuhake kunci torsi sing akurat lan bener Priksa manawa perkakas roda utawa bolt dibanting nalika rodhane "ing awang-awang" nanging kendharaan diturunake, tegese rodhane kudu cedhak karo lemah, meh nyentuh lemah utawa trotoar (gunakake cekak rodha supaya rodhane ora muter nalika nggawa kacang utawa bolt). Iki kanggo njamin torsi sing bener lan setelan rodha.

PARNGET! Ora nggunakake peralatan jacking sing cocog, alat, lan nut rod lug utawa teknik tort bolt sing bener, bisa uga cilaka lan karusakan kendaraan! Kacang lug utawa torsi bolt sing tepat penting banget kanggo mesthekake yen rodhane wis dipasang kanthi bener ing kendaraan. Nalika rodha dicopot lan dipasang maneh ing kendharaan, kacang / bolt lug kudu disuntik nganggo kunci torsi sing dikalibrasi kanthi bener nggunakake soket tembok jero enem sisi (hex). Sawise 25 mil (40 km), priksa torsi kacang / bolt kanggo mesthekake yen kabeh kacang lug / bolt dipasang kanthi bener ing rodha kasebut.

Setelan torsi nut wheel presented ing kaca iki wis diklumpukake saka Manual Pamilik kanggo 2020 Dodge Ram 3500 HD Chassis, diterbitake dening Dodge Canada.

Sparky Express nyedhiyakake kaya ing ngisor iki layanan kanggo model Dodge 2020: dorongan batere, kunci mobil, ban warata, pangiriman bahan bakar, pangowahan ban mangsan lan panggantos batere mobil.

.