.

2020 Dodge Charger Polisi Lug Nut Torsi

Sparky Express

 Nggoleki Torsi Lug Kacang Polisi Dodge 2020?

130 Ft-Lbs (176 N · m)

Kapan sampeyan butuh informasi iki?

Apa sampeyan ngganti ban sing rata, sampeyan ngganti roda, utawa jinis karya sing mbutuhake sampeyan nyopot rodha ing Polisi Dodge Charger 2020, penting sampeyan nggunakake torsi kacang roda sing disaranake pabrikan kanggo kendaraan sampeyan. Kanggo ngencengi kacang roda kanthi bener, torsi kacang lug saka Polisi Dodge Charger Polisi 2020 - 130 Ft-Lbs (176 N · m) - sampeyan butuh kunci torsi sing akurat lan apik Priksa manawa perkakas roda utawa bolt dibanting nalika rodhane "ing awang-awang" nanging kendharaan diturunake, tegese rodhane kudu cedhak karo lemah, meh nyentuh lemah utawa trotoar (gunakake cekak rodha supaya rodhane ora muter nalika nggawa kacang utawa bolt). Iki kanggo njamin torsi sing tepat lan set roda.

PARNGET! Ora nggunakake peralatan jacking sing cocog, alat, lan setelan torsi lug nut Dugger Polisi sing tepat ing taun 2020 bisa uga cilaka lan karusakan kendaraan! Sing pantes kacang lug utawa torsi bolt penting banget kanggo mesthekake yen rodha dipasang kanthi bener menyang kendaraan. Yen ana rodha sing dicopot lan dipasang maneh ing kendharaan, kacang / bolt lug kudu disuntik nganggo kunci torsi sing dikalibrasi kanthi nggunakake kualitas tinggi enem sisi (hex) soket tembok sing jero. Sawise 25 mil (40 km), priksa torsi kacang / bolt kanggo mesthekake yen kabeh lug kasebut kacang / baut lagi lungguh ing rodha.

2020 Dodge Charger Police lug nut torsi sing ditampilake ing kaca iki wis diklumpukake saka Manual Pamilik kanggo Polisi Dodge Charger 2020, diterbitake dening Dodge Canada.

Sparky Express nyedhiyakake layanan ing ngisor iki kanggo Polisi Dodge Charger 2020: dorongan batere, kunci mobil, ban warata, pangiriman bahan bakar, pangowahan ban mangsan, lan panggantos batere mobil. 

.