.

Audi A2020 Kunci Kunci ing Mobil 4, Cara Mbukak kunci

Sparky Express

Cara mbukak kunci Audi A2020 4 yen sampeyan ora dikunci ing mobil.

Kanggo mbukak kunci Audi A2020 4 nalika kunci dikunci ing njero kendaraan, perlu kunci kunci khusus. Aja nyoba mbukak kunci mobil nganggo kabel gantungan, pisau, obeng, alat jim langsing, bola tenis utawa plunger, amarga kemungkinan kendaraan kasebut bakal ngrusak awak, utawa sistem kunci utama. Piranti sing dibutuhake kanggo mbukak kunci Audi A2020 4 mbutuhake katrampilan khusus, pengalaman, lan pengetahuan sing apik babagan sistem kunci kendaraan sampeyan.

iklan

Umume, driver sing ora bisa ngubungi Audi A2020 taun 4 yaiku layanan pitulungan pinggir dalan kanggo mbukak kunci mobil. Biasane, layanan kasebut nggunakake kombinasi alat kayata:

  • plastik shim
  • spacer plastik
  • irisan udara karet utawa plastik kanthi sisipan logam
  • macem-macem alat tekan kunci
  • kunci-kunci

Supaya ora ngeruk awak Audi A2020 taun 4 utawa mbuwang jendhela nalika mbukak kunci lawang mobil, kabeh tips alat sing dawa saka logam kudu ditutupi ujung karet utawa plastik, utawa pita. Piranti jangka panjang yaiku alat sing paling disenengi panyedhiya pitulung ing pinggir dalan kanggo mbukak kunci model mobil anyar kanthi sistem kunci pusat elektronik.

Ngalih Ngunci Pusat Audi A2020 4

Umume, teknisi kunci mobil sing sampeyan telpon bakal njaluk bukti kepemilikan, utawa sawetara rincian tambahan, kanggo mesthekake manawa kendaraan sing mbukak kunci duweke sampeyan, utawa, sampeyan wis diidini nggunakake dening pemilik.

Penting banget!

Yen ana wong sing ora responsif, bocah utawa kewan ing njero kendaraan nalika sampeyan lagi dikunci ing mobil, langsung hubungi 911. Kabeh layanan kunci mobil mbutuhake paling ora 20-30 menit supaya bisa nyedhaki sampeyan (kajaba sampeyan pancen bejo lan mung ana sakiwa tengene), nanging luwih becik yen ana wong sing dikunci ing mobil lan ora bisa mbukak lawang mobil dhewe, layanan sing sampeyan hubungi bakal menehi saran supaya sampeyan nelpon 911.

Tombol rilis batang

Saklar rilis bagasi Audi A2020 4

Batang darurat ngeculake kursi mburi

Rilis darurat darurat kursi mburi Audi A2020 4

  • Tarik sisih mburi kursi bangku mburi kanthi ati-ati saka gunung kasebut nganti tekan kabel pelepasan
  • Copot tape velcro (3)
  • Tarik daur ulang (4) nganti tutup batang dirilis
.